Låna med schysstare villkor – styr själv över din kredit

Publicerat: 2021-9-8

Det finns ett sätt att undkomma startavgifter, extra kostnader och dolda tillägg när du behöver låna pengar. Med Fairlo styr du själv över din kredit genom att enkelt ändra månadsbelopp, amortera valfritt, göra uttag eller avsluta när du vill!

Oavsett vad slutmålet är så har de flesta av oss någon gång i livet velat fånga en möjlighet som varit precis utom räckhåll. Ibland behöver man helt enkelt lite ekonomisk hjälp på traven.

Det kan handla om att förverkliga en idé, ge dina barn förutsättningar att göra det dem älskar eller hitta ekonomisk hållbarhet och ökat välbefinnande. Ett privatlån ger många det startkapital som behövs, men tyvärr ofta till en för stor kostnad.

Oavsett vad din anledning till att låna pengar är, ska du kunna ta ett lån där du inte känner dig lurad. Där det du ser är det du får. Alldeles för många gånger medför privatlån tilläggskostnader i form av uppläggningsavgifter, fakturaavgifter och påslag. Det är något som långivaren Fairlo vill ändra på.

Sedan bolaget grundades 2016 har Fairlo hjälpt tiotusentals svenskar att uppfylla sina planer. Som kund vet du redan från start vilken kostnad lånet medför i form av en tydlig effektiv ränta. Om du har en varierande inkomst bestämmer du själv när du vill göra ett uttag och i vilken takt du vill betala tillbaka.

Detta gör Fairlo till mer än bara en långivare. Fairlo är din finansiella partner som finns vid din sida när du ska ta kliv framåt i livet. 

Den enda kostnaden är den effektiva räntan på 12-19 %. Uttag och insättningar görs på sekunden, när som helst på dygnet. Det innebär till exempel att du kan låna för att täcka en oväntad utgift, och betala tillbaka efter bara ett par veckor, utan extra kostnader. Eller fånga en möjlighet, även om den inte uppstår på en bankdag. 

Hos Fairlo får du tillgång till en modern kontokredit, med schyssta villkor. Klicka på länken här nedan, och låt Fairlo hjälpa dig att ta nästa steg i livet.

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel