Här är låneföretaget som har slopat alla avgifter

Publicerat: 2022-4-3

Fairlo är låneföretaget som tror på ärlighet och transparens. Just därför har de valt att helt slopa alla avgifter. I stället får du som låntagare direkt veta kostnaden för lånet – allt för att du ska känna att det är du som har makten över ditt liv och din privatekonomi.

Det finns tusen skäl till att man ibland behöver låna pengar. Oavsett anledning är det viktigt att man ska kunna göra det utan att känna sig lurad. 

Det kan tyckas vara en självklarhet, men tyvärr ser verkligheten många gånger annorlunda ut.

Många långivare tenderar nämligen att locka med fina erbjudanden om låga räntor, men läser man det finstilta så tillkommer uppläggningsavgifter, fakturaavgifter och påslag, och plötsligt var lånet inte så fördelaktigt som det först verkade.

Fairlo är låneföretaget som vill skapa förändring i branschen genom att erbjuda lån med total transparens. 

De sysslar inte med vare sig decimaler eller avgifter, utan i stället får du som kund direkt veta vilken kostnad lånet medför, i form av en tydlig effektiv ränta. 

Detta innebär att du vet kreditens totala kostnad innan du ens ansöker – något som skapar goda förutsättningar för en trygg och hållbar privatekonomi. 

Återbetalningstakten anpassar du efter dina behov: du väljer själv om du vill amortera lite åt gången, eller betala av allt direkt. 

Vad du heter i efternamn, hur mycket sparkapital du har eller hur länge du varit kund spelar ingen roll – villkoren för Fairlos kontokredit är alltid desamma. 

Om du är i behov av ett lån men som så många andra har tröttnat på att känna dig utnyttjad av lömska långivare – vänd dig till Fairlo.

Klicka på länken nedan för att se hur de kan hjälpa just dig.

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel