Låneföretaget Fairlo hyllas av kunderna: ”Världsklass!”

Publicerat: 2021-19-7

Fairlos vision är att vara en schysstare långivare. Och de har lyckats. Omdömessajten Trustpilot är ett tydligt bevis på det. Fairlos genomsnittliga betyg ligger på 4,9 av 5,0.

”Helt otroligt smidigt och bra. Utmärkt service utan krångel. Fortsätt så Fairlo, ni har hjälpt mig mycket!”, skriver bland annat användaren Alexander. 

Livet händer och ibland uppstår situationer där man behöver låna pengar.  Det kan handla om att förverkliga en idé, starta ett nytt projekt eller jämna ut de toppar och dalar som kan uppstå i vardagsekonomin. Oavsett vad din anledning till att låna pengar är, ska du kunna ta ett lån där du inte känner dig lurad. Där det du ser är det du får. Det är här Fairlo kommer in i bilden. 

Låneföretaget Fairlo grundades 2016 med ambitionen att skapa en jämnare maktbalans mellan långivare och kredittagare. Om du har fast anställning eller en varierande inkomst spelar mindre roll. En kontokredit hos Fairlo innebär samma ränta, helt oavsett vad du jobbar med eller hur mycket du tjänar. 

Att det är många olika typer av människor som vänder sig till Fairlo blir tydligt när man läser deras omdömen på Trustpilot. Där delar deras nöjda kunder med sig av sina erfarenheter av låneföretaget.

”Tack, räddade julen. Väldigt snabb utbetalning”, skriver Fabian.

”Helt otroligt smidigt och bra. Utmärkt service utan krångel. Fortsätt så Fairlo, ni har hjälpt mig mycket!”, skriver Alexander.

Fairlo tror inte på avgifter utan i stället får du som kund veta vilken kostnad lånet medför i form av en tydlig effektiv ränta. Hos Fairlo kan du göra uttag och insättningar på sekunden – när som helst på dygnet. Du bestämmer och styr själv över din kredit. Så som det borde vara. 

”Världsklass! Här är långivaren som går i bräschen i branschen! Innovativa lösningar som anpassats för kundernas behov och förutsättningar, där relationen bygger på ett ömsesidigt förtroende som långsiktigt resulterar i en ’win win’ för båda parter”, skriver signaturen Sami, som ger Fairlo fem av fem i betyg.

Är du i behov av ett lån där du är med och sätter ramarna?  
Läs mer här eller ansök direkt!

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel