Många känner sig inlåsta av storbankerna – här är långivaren som vill skapa maktbalans

Publicerat: 2021-23-7

Har du tröttnat på att känna dig utnyttjad av storbankerna när du behöver hjälp som mest? Fairlo är kredittjänsten som vill skapa maktbalans mellan långivare och kredittagare. 

Har du idéer eller visioner som du vill göra till realitet? Känns steget dit stort och läskigt på grund av din oro för hur det ska gå ihop ekonomiskt? Då är du inte ensam. 

För att kunna satsa hundra procent på det du brinner för krävs det också att du känner en viss ekonomisk trygghet.

Låt säga att du vill satsa på ett yrke som innebär en varierande inkomst, eller börja studera vid sidan av frilansandet – då är det viktigt att du har de ekonomiska förutsättningar som krävs för att känna dig tillfreds med ditt val. I den situationen kan ett privatlån vara lösningen.

Tyvärr tenderar storbankerna att utnyttja kunders plötsliga behov av pengar. Följden av detta blir ofta dyra och omständliga lån, där du som låntagare känner dig inlåst och maktlös.

Det är här Fairlo kommer in i bilden. Fairlo vill skapa en jämnare maktbalans mellan långivaren och kredittagaren.

När du tar ett privatlån via Fairlo spelar det ingen roll om du har en fast anställning eller en varierande inkomst – villkoren för Fairlos kontokredit är detsamma – oavsett vad du jobbar med eller var du kommer ifrån. Det kan låta självklart. Men det är det inte. 

Hos Fairlo tillkommer aldrig heller några avgifter för tjänsten. Du som låntagare får omgående veta vilken kostnad lånet medför i form av en tydlig effektiv ränta. Därefter är det du som styr över din kredit genom att själv ändra amorteringsplan, månadsbelopp eller avsluta hela lånet. Precis när du vill. 

Läs mer om hur Fairlo arbetar för att göra lånebranschen schysstare.

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel