Fem situationer då ett lån kan fungera som hjälp på traven

Publicerat: 2021-30-6

Starta upp ett projekt, åka på den där drömresan eller jämna ut topparna och dalarna i vardagsekonomin – det finns många situationer då ett privatlån kan fungera som hjälp på traven. Det är därför Fairlo finns.

Har du någon gång hamnat i en situation då du behövt låna pengar för att få livet att gå ihop? Då är du inte ensam. Tyvärr tenderar storbankerna många gånger att utnyttja ett plötsligt behov av pengar. Så, när situationen väl uppstår är det viktigt att välja en långivare med schyssta villkor. 

Fairlo grundades 2016 och är låneföretaget som tror på transparens. På Fairlo finns inget som heter avgifter. Som kund får du veta vilken kostnad lånet medför i form av en tydlig effektiv ränta. I övrigt tillkommer inte avgifter. Med ett enkelt knapptryck eller en swipe kan du själv ändra amorteringsplan, månadsbelopp eller avsluta hela lånet. Precis när du vill. Allt för att du ska kunna känna att det är du som har makten över ditt liv. Och över ditt lån. 

Här har vi listat fem situationer då ett lån från Fairlo kan fungera som hjälp på traven.

Starta upp ett projekt 

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Oavsett om det handlar om att starta upp din egen ateljé eller gå en salsakurs så kan du behöva ekonomisk uppbackning för att göra realitet av ditt drömprojekt. Ofta kan inspirationen och kreativiteten komma i stötar och då gäller det att ta vara på tillfället när det uppstår. 

Åka på drömresan

Att skapa minnen är bland det mest värdefulla man kan göra i livet, men ibland händer det att ekonomin inte är i synk med de möjligheter som uppenbarar sig. Kanske ska din bästa vän gifta sig eller så vill du ge dina barn samma möjlighet att lära sig åka skidor som deras klasskompisar. Då kan ett privatlån vara lösningen.

Jämna ut topparna och dalarna i vardagsekonomin

Allt färre jobbar med en fast månadslön. Idag är det många som är konsulter, frilansare och egenföretagare, vilket innebär toppar och dalar i vardagsekonomin. Hos Fairlo spelar det ingen roll om du har en fast anställning eller en varierande inkomst – villkoren för Fairlos kontokredit är detsamma. 

Lansera en affärsidé 

Briljanta affärsidéer, om än i mindre skala, kan komma som en blixt från klar himmel. Har du en idé på en produkt eller tjänst som du behöver förverkliga snabbare än vad ekonomin just nu tillåter? Då är det viktigt att smida när järnet är varmt. Hos Fairlo kan du göra uttag och insättningar på sekunden – när som helst på dygnet. Du bestämmer och styr över din kredit. Så som det borde vara. 

Läs mer om hur det funkar

Flytta eller renovera

Att flytta är ofta ett spännande steg mot en ny fas i livet. Men ofta medför flytten en del oförutsedda utgifter. Avgifter som inte alltid går ihop med din månadsbudget. Det kan handla om att anlita flytthjälp, köpa möbler eller byta spis. I dessa lägen kan ett privatlån vara lösningen.

Grundkraven för att få en kredit hos Fairlo
• Svenskt personnummer
• Svensk folkbokföringsadress
• Mobilt BankID
• Årsinkomst minst 120 000 kr/år
• Svenskt bankkontonummer
• Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
• Inga utmätningsförsök senaste tre åren
• Ingen skuldsanering

Nästa artikel