Så kan du förbättra din lön och dina villkor i osäkra tider

Inflation, höga räntor och ännu högre elpriser. Just nu är det många som oroar sig för sin ekonomi. Ett medlemskap i Naturvetarna ger dig ökad trygghet i osäkra tider.

Fackförbundet Naturvetarna stöttar sina medlemmar i frågor om lön, villkor och arbetsmarknad. Som medlem kan du enkelt ringa eller mejla in för att få råd kring hur du kan förhandla fram en rättvis lön, tryggare arbetsvillkor och bättre förmåner.

Nu förbereder sig Naturvetarna för en viktig del av sitt uppdrag – att förhandla med arbetsgivarna om nästa års kollektivavtal. I år är förhandlingarna extra viktiga eftersom många oroar sig för sin ekonomi och trygghet i det oroliga världsläget.

Stilla din oro och öka din trygghet – bli medlem i Naturvetarna. Läs mer här!

Naturvetarnas inställning är att alla naturvetare med en akademisk examen ska ha en god lön och löneutveckling efter sin kompetens och prestation. Med unik kunskap om olika naturvetares branscher, arbetsmarknad och lönesättning kommer förbundet arbeta aktivt för att ge sina medlemmar de bästa förutsättningarna inför nästa års löneförhandlingar.

Medlemskapet innebär också ökad trygghet för dig personligen. Naturvetarna är experter på din bransch och hjälper dig om du är orolig eller missnöjd med något på din arbetsplats. De ger dig rådgivning om villkor, avtal, arbetsmiljö och lön och vid eventuella tvister med arbetsgivaren företräder förbundet dig. 

Bli medlem från 100 kr i månaden – ta reda på din månadsavgift och gå med här.

Det ingår även en inkomstförsäkring som säkrar din inkomst, om du skulle bli av med jobbet. Dessutom får du ett kostnadsfritt försäkringspaket med livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring och trygghetskapitalförsäkring under dina tre första månader som medlem – därefter kan du behålla försäkringarna till ett förmånligt medlemspris.

Gå med i Naturvetarna

  • Naturvetarna jobbar för att du ska ha bra lön och villkor på jobbet, trygghet i vardagen och en hållbar karriär. 
  • Du får vägledning, service och förmåner för att utvecklas och vara trygg genom hela arbetslivet.
  • Medlemskapet kostar 100-250 kr/mån för yrkesverksamma och är gratis för studenter.
  • Läs mer och se ditt pris HÄR.
Nästa artikel