Här är medlemskapet som alla naturvetare borde ha

Att må bra och känna sig trygg på jobbet borde vara en självklarhet. Som medlem i Naturvetarna kan du förbättra dina arbetsvillkor, bli vass på att löneförhandla och få hjälp att klättra på karriärstegen. Ta en genväg till bättre arbetsdagar – bli medlem idag.

Se din månadsavgift och bli medlem här!

Naturvetarna är fackförbundet som kämpar för att du som är naturvetarna ska ha bra lön och villkor, trygghet i vardagen och en hållbar karriär. Här är några anledningar till att du borde gå med:

● För att genom att vara medlem stödjer du deras arbete med att försvara dina rättigheter på arbetsmarknaden. Ju fler som är medlemmar desto större styrka har förbundet i exempelvis förhandlingar med arbetsgivare. 

● För att medlemskapet innebär ökad trygghet för dig personligen. Oavsett om du oroar dig för din ekonomi, känner dig stressad av nya hybrida arbetslivet eller vill ta dig framåt i karriären kan du få hjälp och stöd.  

Gå med i Naturvetarna här – det tar bara någon minut.

● För att du som medlem alltid kan ringa eller mejla in till Naturvetarnas experter med frågor som rör villkor, avtal, arbetsmiljö och lön. De kan ge dig råd kring hur du kan prata om den här typen av frågor med din chef och tips på hur du förhandlar fram en rättvis lön, tryggare arbetsvillkor och bättre förmåner. Om du hamnar i tvist med din arbetsgivare stöttar förbundet dig.   

● För att det ingår en inkomstförsäkring som säkrar din inkomst, om du skulle bli av med jobbet. Dessutom får du ett kostnadsfritt försäkringspaket med livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring och trygghetskapitalförsäkring under dina tre första månader som medlem – därefter kan du behålla försäkringarna till ett förmånligt medlemspris.

Om du är naturvetare (det vill säga har läst eller läser ett naturvetenskapligt ämne i minst tre år på universitet eller högskola) borde du bli medlem i Naturvetarna idag. Medlemskapet kostar mellan 100 och 250 kronor i månaden – här kan du ta reda på din månadsavgift och ansöka om medlemskap.

Gå med i Naturvetarna

  • Naturvetarna jobbar för att du ska ha bra lön och villkor på jobbet, trygghet i vardagen och en hållbar karriär. 
  • Du får vägledning, service och förmåner för att utvecklas och vara trygg genom hela arbetslivet.
  • Medlemskapet kostar 100-250 kr/mån för yrkesverksamma och är gratis för studenter.
  • Läs mer och se ditt pris HÄR.

Nästa artikel