Student: Så trygg blir du som medlem i Naturvetarna

Som medlem i Naturvetarna kan du känna dig trygg under studietiden och när du ska ut på arbetsmarknaden.
Du får bland annat gratis försäkringar, rådgivning och stöd.
Just nu bjuder Naturvetarna alla studenter på medlemsavgiften.

Passa på: Här kan du bli medlem och få gratis avgift under resten av 2021 och hela 2022.

Under studietiden och när man ska ta steget ut på arbetsmarknaden kan livet kännas ganska osäkert. Därför har Naturvetarna lagt fokus på trygghet i sitt medlemskap för studenter.

Som studentmedlem erbjuds du ett särskilt försäkringspaket som ger dig kostnadsfri olycksfallsförsäkring och juristförsäkring under hela studietiden. I paketet ingår även gratis samtalsstöd med psykologer, jurister och ekonomer. Dessutom kan du teckna en hemförsäkring till rabatterat pris och betala endast 45 kronor i månaden.

– Försäkringspaketet är en stor anledning till att jag blev medlem – det är så perfekt anpassat för studenter, säger Maja Andersson som läser biologi vid Uppsala universitet.

Hon får medhåll av Julia Dunder som läser miljövetenskap vid Göteborgs universitet.

– Jag fick faktiskt användning av olycksfallsförsäkringen i somras när jag tappade en gryta med kokande vatten över mig. Då fick jag ersättning för vårdbesök och sådant, berättar Julia.

Bli medlem nu och ta del av alla förmåner direkt. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Medlemskapet ger dig även trygghet i form av råd, stöd och vägledning – både under studietiden och när du ska ta klivet ut på arbetsmarknaden. När det är dags att söka första jobbet kommer du att ha koll på dina karriärmöjligheter, hur mycket du kan förvänta dig i lön och vilka rättigheter du har.

– Som medlem känner man att man inte står där ensam. Man har Naturvetarna bakom sig och det finns alltid någon att fråga om det är något man undrar över, säger Julia.

Just nu har Naturvetarna ett extra förmånligt erbjudande till alla studenter: Om du startar ditt medlemskap nu bjuder de nämligen på medlemsavgiften under hela 2021 och 2022.

– Tryggheten är det bästa med att vara medlem, och nu när det är gratis har man verkligen ingen anledning att inte gå med, säger biologistudenten Maja Andersson.

Här kan du läsa mer om allt som ingår och starta ditt medlemskap. Just nu: 0 kr/månad!

Nästa artikel