Nya dealen för studenter: Bli medlem i Naturvetarna för 0 kr i månaden

Nu kan du som läser till agronom, miljövetare, biolog, fysiker eller något annat naturvetenskapligt yrke bli medlem i Naturvetarna helt gratis.
Som medlem får du trygghet, service och förmåner under studietiden.
Dessutom kan du skaffa dig ett försprång inför din framtida karriär.

Klicka här för att bli medlem redan idag! Just nu gratis medlemsavgift för studenter.

Läser du en naturvetenskaplig utbildning på minst tre år vid universitet eller högskola? Då kan du passa på att gå med i Naturvetarna nu så bjuder de på medlemsavgiften under resten av 2021 och hela 2022.

Medlemskapet ger dig exklusiva förmåner och under studietiden kan du spara pengar genom olika rabatter och erbjudanden. Du erbjuds till exempel kostnadsfri olycksfallsförsäkring och juristförsäkring samt en hemförsäkring för bara 45 kronor i månaden. Du kan även ta del av gratis samtalsstöd över telefon med psykolog, jurist och ekonom. Dessutom får du 10 procent rabatt på tågresor med SJ.

Bli medlem nu och ta del av alla förmåner direkt. Klicka här för att starta ditt medlemskap!

Samtidigt kan du som medlem skaffa dig ett försprång på vägen mot din framtida karriär. Naturvetarna är nämligen experter på arbetsmarknaden för naturvetare och kan hjälpa dig att fatta smarta beslut under studietiden och guida dig när du ska ut och arbeta.

Några av de tjänster du kan boka är karriärvägledning, cv-coachning, granskning av LinkedIn-profil och intervjuträning. För att förbereda dig inför ditt första jobb kan du även boka lönerådgivning och ta del av Sveriges bästa lönestatistik för olika naturvetarbranscher och yrken. Dessutom är du alltid välkommen att vända dig till medlemsrådgivningen för att få råd och stöd i frågor om villkor, lön och arbetsmiljö – oavsett om det gäller ett extrajobb eller jobb efter examen.

Nu är ett perfekt tillfälle att gå med och få gratis medlemsavgift under resten av året och hela nästa år. Klicka här för att läsa mer om allt som ingår och starta ditt medlemskap.

Nästa artikel