Skidskyttestjärnan: ”Ser det som mitt samhällsansvar”

Fair Play, att tävla på lika villkor, är idrottens kanske viktigaste grundsten.
För Sebastian Samuelsson är det en självklar sak att stå upp för. Advisa jobbar för samma sak, att Fair Play ska råda på lånemarknaden.
– Jag tycker vi står för samma värderingar, säger Sebastian Samuelsson.

Sök på Fair Play och skidskytte på nätet och det finns en stor chans att Sebastian Samuelssons namn dyker upp. Den svenske landslagsstjärnan, med medaljer från flera mästerskap, har engagerat sig i debatten om rent spel kontinuerligt sedan han tog sig in i världseliten – och tröttnar aldrig på att ta kampen.
– Jag har fått positiva reaktioner på mitt engagemang, både från folk i allmänhet, från konkurrenter och andra idrottare. Det känns som att fair play är något alla vill ha och det är häftigt att jag kunnat vara med och driva frågan framåt, säger 23-årige Samuelsson i en intervju med samarbetspartnern Advisa – som är finanspartner till hela det Svenska Skidskyttelandslaget.

Samla lån och krediter med Advisa – tjänsten kan leda till lägre lånekostnader. Kom igång på bara ett par minuter genom att klicka här!

Den senaste tiden har Östersundsbon också märkt av en attitydförändring. Allt fler stjärnor inom både skidskyttet och andra sporter tar bladet från munnen och uttrycker sina åsikter kring både dopning och andra händelser i samhället.
– Det offentliga medhållet har tyvärr inte alltid varit så stort men där ser jag en förändring. Det är fler och fler som står upp och pratar, det behöver inte bara vara om dopning utan det kan vara om andra samhällsviktiga frågor som jämställdhet, korruption och sådana saker.

Just kärnfrågan om Fair Play är en av anledningarna till att samarbetet med Advisa känns som handen i handsken. Medan Sebastian Samuelsson kämpar för fair play på skjutvallen och i skidspåret arbetar Advisa hårt för Fair Play inom lånebranschen.
– Advisa betyder jättemycket, de är en stor partner till mig och är viktiga för min satsning. Jag hoppas att jag ger något tillbaka också. Det känns som att vi kompletterar varandra bra och jag tycker vi står för samma värderingar. Vi tänker lika om väldigt mycket och det är en fördel i alla samarbeten, säger Sebastian Samuelsson.

Samla lån och krediter med Advisa – tjänsten kan leda till lägre lånekostnader. Kom igång på bara ett par minuter genom att klicka här!

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel