Så blir du trygg i att få bäst ränta på lånet

Det kan kännas både tidskrävande och krångligt att jämföra lånevillkor mellan olika banker och långivare. Många svenskar sitter därför med onödigt höga räntor och månadskostnader. Låneförmedlaren Advisa ger personlig rådgivning och jämför räntorna åt dig – helt gratis.

Få personlig rådgivning och hitta lägst låneränta – gratis. Gör en enkel och snabb ansökan här hos Advisa på några minuter.

Du har säkert hört det förr, men att jämför sina lån mot olika banker och låneförmedlare är faktiskt smart för plånboken. Faktum är att den största boven i många svenskars privatekonomi är ofta de höga låneräntorna. Men det kan vara tidskrävande och krångligt att hitta den bästa räntan och lånealternativet.

Därför har låneförmedlaren Advisa skapat en tjänst som kan hjälpa till att göra jobbet åt dig – på ett tryggt och enkelt tillvägagångsätt.

Låneförmedlaren Advisa kan nämligen jämföra ditt lån mot fler än 30 banker och långivare, med bara en kreditupplysning.

Med välkända samarbetspartners som flera av Sveriges största banker kan man som kund alltid känna sig trygg och säker på att man får de bästa valmöjligheterna.

Få personlig rådgivning och hitta lägst låneränta – gratis. Gör en enkel och snabb ansökan här hos Advisa på några minuter.

Advisa står på konsumenternas sida och erbjuder alltid sina kunder personlig rådgivning. På så sätt kan du få hjälp med att hitta det lån som passar just din situation bäst. Det kan till och med vara så att du genom att jämföra väljer ett erbjudande från din ordinarie bank, men med bättre villkor.

Att komma igång med en gratis låneansökan är enkelt. Du fyller snabbt i dina uppgifter på Advisas hemsida och svar kommer oftast inom några minuter.
– Det är kostnadsfritt att ansöka och man binder sig inte till någonting. Därför är det en smart idé att prova för att se om man kan förbättra sina villkor, säger Miriam Mölldal, kundservicechef hos Advisa.

Den som är över 18 år, skuldfri från Kronofogden och har en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden kan ansöka om lån. Med Advisa får du på ett tryggt sätt hjälp med att kontakta bankerna och hitta den bästa möjliga låneräntan.
– Tillsammans pressar vi räntorna. På så sätt spelar man ut bankerna mot varandra och utmanar dem genom konkurrensen, säger Miriam Mölldal.

Få personlig rådgivning och hitta lägst låneränta – gratis. Gör en enkel och snabb ansökan här hos Advisa på några minuter.

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel