Detaljen många missar: Vet inte att de kan få bättre lånevillkor

Nu behöver du inte längre dra dig för att ta tag i dina lån och krediter. Här är tjänsten som gör det åt dig – det är helt gratis att skicka en ansökan och kräver bara en enda kreditupplysning.

Samla lån och krediter med Advisa – tjänsten kan leda till lägre lånekostnader. Kom igång på bara ett par minuter genom att klicka här!

Det kan verka komplext att få ordning på sin ekonomi och många tror nog att de behöver avvara flera dagar för att få grepp om sina lån och dess villkor. Så behöver det inte alls vara! Advisa är sajten som på ett supersmidigt sätt jämför lån åt dig för att du ska få så bra villkor som möjligt. Deras specialitet är att kontakta långivare som sedan presenterar sina bud – och du som Advisakund får sedan välja och vraka mellan dessa.

Detta är guld värt för personer som sitter på flertalet lån med höga räntor. Advisas tjänst samlar ihop lånen och erbjuder sedan en mycket bättre ränta som kan ge sänkta månadskostnader, lägre räntor och i förlängningen en bättre kontroll på ekonomin.

För att använda sig av Advisa så behöver man bara skicka in en ansökan här, invänta svar från de upp till 35 långivare Advisa samarbetar med och sedan välja erbjudandet med bäst villkor. Att bara gå till en enda bank och ta det erbjudandet som ges är inte att rekommendera, för att göra skillnad i sin ekonomi är det enda rimliga alternativet att använda en låneförmedlare som Advisa.

Samla lån och krediter med Advisa – tjänsten kan leda till lägre lånekostnader. Kom igång på bara ett par minuter genom att klicka här!

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel