Så kan man vända ekonomin genom att samla sina lån

Den som dragit på sig flera lån och krediter riskerar att förlora kontrollen över sin ekonomi. Men med hjälp av Advisa går det att vända på situationen till det bättre igen.
Nu kan man samla sina lån till ett och på så sätt komma ned i ränta.

Kolla hur mycket du kan sänka räntan på dina lån. Ansök på advisa.se redan idag.

Att dra på sig flera lån kan vara besvärande på många sätt. För det första riskerar den genomsnittliga effektiva räntan att bli hög, särskilt om ett par av krediterna drar upp snittet. Dessutom är det lätt att missa någon av alla betalningar när räkningarna kommer från flera håll. Till slut kan räntor och andra avgifter äta upp stora delar av inkomsten.

Men det finns faktiskt vägar ut ur de ekonomiska bekymren.

Advisa är en jämförelsetjänst som är inriktad på att hjälpa privatpersoner att samla eller jämföra sina lån. Den som gör en ansökan genom Advisa har möjligheten att omvandla flera lån till ett och på så sätt förbättra sin ränta.

– Att samla lånen till ett gör också att man slipper flera olika fakturor. Det blir mycket smidigare att få en överblick över sin ekonomi, berättar Miriam Mölldal som är kundservicechef hos Advisa.

Advisa samarbetar med fler än 35 banker och långivare. Den som skickar in en ansökan till Advisa har därmed möjlighet att få flera erbjudanden som man i lugn och ro kan gå igenom ensam eller tillsammans med en personlig rådgivare från Advisa.

– Som kund kan man sedan välja det bud som passar bäst givet sin situation, säger Miriam Mölldal.

Kolla hur mycket du kan sänka räntan på dina lån. Ansök på advisa.se redan idag.

Det är inte ovanligt att erbjudandena skiljer sig åt mellan långivarna, både sett till ränta och återbetalningstid.

– Det visar ytterligare på vikten av att jämföra. Det är ofta en fördel att jämföra flera olika bud istället för att bara gå till sin vanliga bank och acceptera villkoren. I slutändan kan det göra stor skillnad, säger Miriam Mölldal.

Över en kvarts miljon kunder har ansökt om att samla eller jämföra lån genom Advisa. Det tar bara ett par minuter att skicka in sina uppgifter och jämförelsen är gratis.

Gå in på advisa.se redan idag för att komma igång.

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel