Jämför bud för att hitta lägst låneränta

Att jämföra bud från olika långivare är ofta vägen till så bra villkor som möjligt. Hos Advisa når man upp till 35 banker och långivare på en enda kreditupplysning. På samarbetslistan finns flera kända svenska bankpartners – ansök gratis och välj själv det erbjudande som passar bäst.

Vilken bank ger dig lägst ränta på lånen? Kom igång med en ansökan här – nå upp till 35 långivare på bara en enda kreditupplysning.

Att jämföra priser och villkor är en självklarhet för de flesta när man ska göra olika inköp. Men många slarvar när man ska ta ett lån – istället kanske man går till sin vanliga bank av gammal vana trots att det faktiskt går att få ännu bättre ränta någon annanstans.

Advisa är en låneförmedlare som är specialiserad på att hjälpa sina kunder att hitta den lägsta låneräntan. Man är ingen bank utan har i själva verket samarbete med över 35 olika banker och långivare, däribland kända svenska banker som Swedbank, SEB och ICA Banken.

Den som vill samla eller jämföra lån gör först en gratis ansökan som skickas vidare till de anslutna bankerna på en och samma kreditupplysning. Bankerna får sedan komma tillbaka med sina erbjudanden och som kund kan man välja det som känns bäst utifrån exempelvis belopp, ränta eller återbetalningstid.

Advisa har haft över 263 000 kunder sedan starten och arbetar hårt för att ingen ska behöva betala för mycket pengar för sina lån. Att skicka en ansökan går att göra smidigt och direkt i mobilen, men givetvis kan man också få personlig vägledning av en rådgivare för att kunna diskutera sina olika erbjudanden och känna sig trygg i sitt val.

Genom Advisa kan man ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor. Kom igång med en ansökan på bara några minuter genom att gå in på länken nedan.

Vilken bank ger dig lägst ränta på lånen? Kom igång med en ansökan här – nå upp till 35 långivare på bara en enda kreditupplysning.

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel