5 anledningar att jämföra lån med Advisa

Det kan kännas jobbigt att ta tag i privatekonomin. Tur då att man kan få hjälp av experterna – helt kostnadsfritt. Jämför lån och räntor genom Advisa och nå ut till flera storbanker på samma gång.

Hur mycket kan du sänka räntan genom att skicka in en ansökan hos Advisa? Kom igång på ett par minuter här.

Här är fem anledningar till att använda låneförmedlaren Advisa när du vill jämföra lånevillkor från olika banker:

1) Stort utbud
Advisa samarbetar med över 30 olika banker och långivare. Det stora utbudet för kunderna betyder stor konkurrens. De anslutna långivarna konkurrerar om dig och flera kommer ofta med ett så bra erbjudande de kan. På så sätt blir det mycket enklare att välja ett mer passande och fördelaktigt lån – och få hjälp med att jämföra.

2) Endast en kreditupplysning
Att gå till bank efter bank på egen hand är både besvärligt och kan orsaka flera kreditupplysningar. Det kan i sin tur indikera att man har svårt att få lån och därför riskerar att sänka kreditvärdigheten. Därför kan det vara smart att jämföra lån hos Advisa, där det bara tas en enda kreditupplysning.

Alla lån som tas igenom Advisa går givetvis att betala av när man vill

3) Låneansökningar på upp till 600 000 kr
När man ansöker om ett lån genom Advisa finns många valmöjligheter. Man kan ansöka om att låna allt från 5 000 till 600 000 kronor, med flera olika tidsperioder för återbetalning. Men tiden är inte huggen i sten – alla lån som tas igenom Advisa går givetvis att betala av när man vill.

4) Kostnadsfritt och icke-bindande
Som kund är det faktiskt helt gratis att använda sig av Advisa. Detta tack vare att långivarna helt enkelt ger Advisa provision när de får en ny kund. En ansökan är inte bindande vilket innebär att du när som helst innan du skrivit på kan välja att inte fullfölja.

5) Personlig rådgivning
Att använda Advisa är både smidigt och enkelt. När du fyllt i vad du är ute efter på Advisa.se återkommer långivarna med förslag till dig inom kort. Ansökan är giltig i 30 dagar så att du i lugn och kan överväga dina alternativ och välja det som passar dig bäst. Dyker det upp frågor på vägen finns deras handläggare tillgängliga för att ge dig personlig rådgivning hela vägen från ansökan till beslut.

Hur mycket kan du sänka räntan genom att skicka in en ansökan hos Advisa? Kom igång på ett par minuter här.

Så här gör du:

• Gå in på advisa.se i mobilen, datorn eller surfplattan. Det hela är mycket enkelt. Du fyller i några uppgifter om dig själv och på ett par minuter har du gjort en ansökan.
• Inom 5 minuter får du ett första svar på din ansökan. Därefter lämnar övriga banker och långivare sina erbjudanden till dig.
• Du kan få flera olika förslag att välja bland och inom 48 timmar får du svar på hur mycket du kan sänka din ränta och månadskostnad.
Villkor:
• Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 7.65 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.92 %. Totalt belopp att betala: 474681 kr. Månadskostnad: 3296 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-06-29. Advisa arbetar med 35 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
• Adress: Regeringsgatan 54, 111 56, Stockholm.
Läs mer på advisa.se.

Nästa artikel