Nya naturliga hjälpen mot PMS

PMS är ett vanligt besvär som drabbar tre fjärdedelar av alla fertila kvinnor, 5 dagar i månaden – i upp till 40 år. Trots det finns det inte något självklart botemedel. Nu finns ett nytt kosttillskott för kvinnor med PMS – Premens – som kan minska besvären.

Många kvinnor lider av PMS. Det kan visa sig som humörsvängningar, nedstämdhet eller oro och kan påverka vardagen och sociala relationer negativt. För de som söker efter hjälp mot besvären rekommenderas ofta ett hälsosamt liv med motion, avslappning och bra kost. Vid mer allvarliga besvär kan preventivmedel användas, men det passar inte alla och en hälsosam livsstil är inte alltid tillräcklig. Därför finns nu Premens.

Du behöver inte lida i det tysta – köp Premens hos Life via den här länken.

– Premens är en produkt framtagen just för kvinnor med PMS. Den innehåller en speciell blandning av ingredienser som tillsammans har visat sig fungera väldigt bra vid just PMS-besvär, säger Åsa Mollén försäljningschef på Nordic Consumer Health.

Kosttillskottet Premens säljs på svenska marknaden av företaget Nordic Consumer Health AB och finns att köpa i Lifes butiker och online på apotek.

– När vi förstod att det är så många som 75 procent av alla fertila kvinnor som uppger att de har någon form utav besvär i samband med mens bestämde vi oss för att ta in Premens. Vi vill tillhandahålla en produkt som kan minska besvären, få kvinnor att må bättre och samtidigt sätta fokus på problemet som uppenbarligen är väldigt vanligt.

Premens består av en unik sammansättning av ingredienser.

– Krillolja innehåller omega-3 fettsyror och antioxidanter. Salvia har visats kunna vara bra för kvinnor med PMS. B6 bidrar till att reglera hormonbalansen, B2 är bra för bland annat hud och hår och D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

Premens innehåller även den unika ingrediensen Iroflav som är en blandning av rosmarin och sojaisoflavoner. Rosmarin har har genom tiderna använts som en så kallad medicinalväxt.

Företaget har gjort en egen teststudie på 100 personer som har provat Premens i tre månader och skattat sina besvär före och efter.

– Testerna visar att majoriteten av de som skattat svåra besvär innan har fått en markant förbättring. Störst förbättring sågs inom områdena irritation, nedstämdhet och humörsvängningar.

Nordic Consumer Health säljer förutom Premens även produkter för kvinnor i klimakteriet, för kvinnor med urinvägsbesvär och intimkrämer.

– Vi vill sälja produkter som gör skillnad i människors vardag. Vi tycker att det är viktigt att det är lätt att hitta bra produkter som man kan ta till vid vanliga besvär, berättar Åsa.

Du kan också beställa Premens via de här länkarna:

Köp Premens från Apotea

Köp Premens från Meds

Köp Premens från Apoteket

Köp Premens från Life

Köp Premens från Kronans Apotek

Nästa artikel