Användarundersökningen: ”Jag har märkt en markant skillnad i mitt humör inför mensen”

Många kvinnor lider av PMS och det är särskilt vanligt hos kvinnor över 30 år. Premens är ett nytt kosttillskott på den svenska marknaden som är till för kvinnor med PMS. I användarundersökningen får Premens goda betyg.

Nu finns ett kosttillskott mot PMS! Via den här länken kan man beställa Premens från Apoteket

PMS – kroppsliga och psykiska besvär innan mens – är något som drabbar 75 procent av alla kvinnor i fertil ålder. Många tror att PMS är ett problem som är kopplat till puberteten – men det är faktiskt vanligast bland kvinnor över 30 år. Efter att man har fött barn kan besvären till och med bli värre *.

Premens är ett kosttillskott avsett för kvinnor med PMS. Det bidrar till välbefinnande i samband med menstruation och reglerar den hormonella aktiviteten. Premens innehåller en unik sammansättning av ingredienser bland annat salvia, vitamin B2 och B6, omega -3, -6 och -9 och D-vitamin. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att beställa Premens.

Under 2021 deltog 54 svenska kvinnor i en användarundersökning av Premens. Undersökningen gjordes under juni-september 2021 och medelåldern på de kvinnor som deltog var 34 år.

– Att få hjälp med PMS-besvär är verkligen något som höjer livskvalitén för både mig själv och mina nära! Säger en av kvinnorna som deltog i undersökningen.

Majoriteten av kvinnorna som deltog i undersökningen upplevde färre och inte lika allvarliga besvär efter att ha tagit Premens. Andelen svåra besvär sjönk från 80 procent till 20 procent.

Så här säger en av kvinnorna som deltog i undersökningen:

– Jag har märkt en markant skillnad i mitt humör inför mensen ska komma samt att mensvärken minskat. Jag är inte stingslig och lättretlig som innan jag började ta kosttillskottet.

PMS är ingenting man ska behöva lida sig igenom – med hjälp av Premens och en hälsosam livsstil kan man få ett större välbefinnande under tiden innan mens. Premens finns att köpa på nätapotek och i hälsokostbutiker. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att beställa Premens.

Du kan också beställa Premens via de här länkarna:

Köp Premens från Apotea

Köp Premens från Meds

Köp Premens från Apoteket

Köp Premens från Life

Köp Premens på Kronans Apotek

Här kan man läsa en intervju med Josephine som testat Premens.

Via den här länken kan man ta del av användarundersökningen. 

*= https://www.1177.se/Stockholm/sjukdomar–besvar/hormoner/pms-och-pmds/

Andel peroner med måttliga och svåra besvär var färre efter Premens användarundersökning.

Nästa artikel