Josephine, 35, testade nya hjälpen mot PMS: ”Jag är stabilare i humöret”

Många kvinnor lider av både fysiska och psykiska besvär innan mens. Det är vanligt att man känner av till exempel humörsvängningar, ömhet i brösten eller nedstämdhet. Nu finns det ett nytt kosttillskott som kan hjälpa mot besvären – Premens.

Vill du testa Premens? Beställ Premens från Lifebutiken genom att klicka här.

Sedan Josephine Tjernström var 14 år och kom i puberteten har hon haft problem med PMS:

– Jag har alltid haft humörsvängningar och värk, både ont i magen och i ländryggen, strax innan mens.

Många tror att det enda man kan göra åt PMS är att försöka leva hälsosamt med motion, återhämtning och bra kost och i mer besvärliga fall ta preventivmedel som påverkar kroppens hormoner. Det trodde Josephine också. Men när hon fick höra talas om Premens – ett nytt kosttillskott för kvinnor med PMS – bestämde hon sig för att testa.

– Jag hade aldrig hört talas om att det fanns ett sånt här kosttillskott, säger Josephine,

Josephine har använt Premens i ett år.

– I början var jag kritisk, men jag märkte sen att det faktiskt hjälper. Effekten smög sig på och det kändes bättre och bättre. När sen sista kartan tog slut och jag inte hade någon ny så märkte jag direkt skillnad och fick skynda mig att köpa mer.

Hon fortsätter:

– Sen jag började använda Premens har jag märkt av mindre humörsvängningar, och mindre värk både före och under mens. Jag är inte heller sötsugen på samma sätt. Jag är stabilare i humöret och känner mig mer välmående.

Premens är ett kosttillskott som består av en unik blandning av Omega -3 ,-6 och -9 från krillolja, vitamin B1, Iroflav™ (sojaisoflavoner & rosmarinextrakt), vitamin D3 som bidrar till immunsystemets normala funktion, salvia som bidrar till välbefinnande i samband med menstruation. Samt vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten och vitamin B2 som bidrar till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till att bibehåller normal hud.

– För mig känns det tryggare med något naturligt som hjälper än att ta hormonpreparat, säger Josephine.

För att lindra PMS rekommenderas vanligen träning, avslappning och regelbunden kost. Premens är ett bra komplement till en sund livsstil.

– Jag använder Premens i kombination med en hälsosam livsstil, jag försöker äta hälsosamt och tycker om att röra på mig. Att jag får ett mindre sötsug gör att det är lättare att göra hälsosamma val även vid PMS!

Du kan också beställa Premens via de här länkarna:

Köp Premens från Apotea

Köp Premens från Meds

Köp Premens från Apoteket

Köp Premens från Life

Köp Premens från Kronans Apotek

Nästa artikel