Så kan du ta reda på vad symtomen beror på – med smidiga hälsokontroller

Trötthet, stress och yrsel är vanliga symtom som kan påverka hela ens liv. Kanske tänker du att det är den hektiska vardagen som är boven i dramat, men faktum är att det kan vara något hälsorelaterat som är den bakomliggande orsaken. Med Werlabs smidiga hälsotester kan du enkelt ta reda på vad som ligger bakom symtomen.

Våren börjar göra sig påmind med sin grönskande natur och allt ljusare kvällar. Men går du runt trött och orkeslös, kan det vara svårt att uppskatta årstiden vi går in i. Så ska du inte behöva ha det – och det finns hjälp att få.

Företaget Werlabs erbjuder nämligen flertalet olika hälsokontroller, så att du kan få reda på just din hälsostatus. Testerna ger dig svar inom många olika områden, till exempel om du har hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, vitaminbrist eller problem med sköldkörtel eller hormoner – viktiga komponenter för en god hälsa.

Och för dig som känner av symtom som minskad energi och orkeslöshet kan en hälsokontroll vara avgörande för din hälsa framåt. Trötthet och stresskänsla kan nämligen bero på rubbningar i sköldkörteln, medan energilöshet kan betyda att du har vitaminbrist. Blodbrist kan göra att du blir trött, yr och får huvudvärk. Detta är sjukdomar och hälsotillstånd som enkelt kan behandlas och som man lätt kan upptäcka när man gör en hälsokontroll.

En hälsokontroll hos Werlabs är enkel att beställa. Först väljer du vilken typ av test du vill göra, sen går en digital remiss ut och sedan beställer du tid eller går på drop-in på ett av Werlabs anslutna provtagningsställen. Några dagar senare får du ditt testresultat tillsammans med en lättförståelig och utförlig kommentar från en läkare.

Werlabs har flera olika hälsokontroller att välja mellan. Med Hälsokontroll XL får du en bred allmän kunskap och en insikt i hur livsstilen på sikt påverkar hälsan inom hjärta & kärl, sköldkörtel, diabetes, vitaminer & mineraler, lever, njure, inflammation och blodstatus.

Hälsokontroll XL Plus ger dig mer exakta värden inom vissa områden såsom hjärta & kärl, sköldkörtel, diabetes, vitaminer & mineraler, lever, njure, inflammation och blodstatus.

Folkhälsopaketet fokuserar på diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar samt sköldkörtelfunktion.

Med en hälsokontroll från Werlabs kan du enkelt få svar på vad dina symtom beror på. Beställ idag för att få bättre koll på din hälsa.

Nästa artikel