Så förbättrade Linn sin hälsa – med hjälp av Werlabs

Linn ville göra en livsstilsförändring och la om både sin träning och kost. Hon tog hjälp av Werlabs hälsokontroller för att få svar på vilka förändringar hon behövde göra för att förbättra sin hälsa. Idag vet Linn att hennes hälsa är på topp tack vare att hon har valt att göra regelbundna hälsotester.

Linn hade länge känt ett behov av en hälsosammare vardag med bra rutiner – en livsstilsförändring som för henne började med regelbunden träning.

Hon började med att köpa ett gymkort och blev samtidigt tipsad om Werlabs. Hon insåg att hon ville veta hur de livsstilsförändringar hon funderade på att göra skulle komma att påverka hennes kropp. Werlabs erbjuder flertalet olika hälsokontroller och Linn valde att göra Hälsokontroll XL.

Hälsokontroll XL ger en bred allmän kunskap och en insikt i hur livsstilen på sikt påverkar hälsan inom hjärta & kärl, sköldkörtel, diabetes, vitaminer & mineraler, lever, njure, inflammation och blodstatus.

”Svaren kom jättesnabbt och det mesta var grönt men jag hade brist på folat och lågt D-vitamin. Jag hade även högt blodsocker vilket inte var så roligt. Men det gav mig motivation att prioritera träningen och lägga om kosten på allvar”, säger Linn.

Sagt och gjort, Linn fortsatte med sin regelbundna träning och valde samtidigt att se över sin kost. Hon bytte ut rött kött mot kyckling och fisk, minskade mängden kolhydrater och ökade mängden grönsaker. Dessutom åt hon mer regelbundet under dagen.

Ett halvår senare ville Linn se om förändringarna hade gjort någon skillnad för hennes hälsa och bestämde sig för att göra en ny hälsokontroll. Denna gång var hennes värden normala.

”Nu vet jag att jag inte har några allvarliga vitamin- eller mineralbrister och att blodsockret är lägre än innan känns jättebra. Den stora förändringen jag gjorde måste ha varit precis rätt för min hälsa eftersom mina värden är så bra idag. För att hålla koll på att min nya livsstil fortfarande ger effekt på min hälsa kommer jag att göra analysen varje år”, säger Linn.

Vill du också få bättre koll på din hälsa? Gör en hälsokontroll du också.

Nästa artikel