Pollensäsongen är här – så får du reda på om du är allergisk

Närmare var tredje svensk beräknas vara allergisk mot pollen och symtomen brukar visa sig lagom till våren. Att säkerställa att det just är pollen man reagerar på är inte helt lätt. Men det finns hjälp att få – med ett smidigt allergitest från Werlabs.

Många svenskar mår som bäst när våren nalkas och den första solen tittar fram. Men för upp till var tredje svensk är tidig vår inte enbart förknippad med sol och glädje, utan även med ett av årstidens mindre charmiga fenomen – pollen.

Precis som med allergier överlag skiljer sig symtomen från person till person, och det är inte alltid helt lätt att säkerställa vad symtomen beror på. Men om dina symtom är allvarliga så är det viktigt att fastställa vad de beror på. Kanske behöver du till och med medicinering för att må bra. Och som tur är finns det hjälp att få.

Werlabs erbjuder just nu tester mot pollenallergi för dig som upplever symtom i samband med den blommande våren. Testet är omfattande och innefattar vårbrodd, engelskt rajgräs, timotej, råg och luddtåtel samt en omfattande trädpanel med björk, hassel, al, sälg, vide och ek. Om testet är positivt innebär det att du är allergisk mot någon av de ingående allergenerna.

I Werlabs erbjudande ingår inte enbart ett pollenallergitest. När du beställer detta får du även ett hälsotest, genom vilket man kan se om man har några andra hälsoproblem som man bör ta tag i. Kostnaden för detta är…

Tusentals, kanske miljontals, svenskar har under flera år lidit i det tysta av misstänkt pollenallergi. Med Werlabs test kan allergin slås fast och behandling inledas, så att du får tillbaka kontrollen över ditt liv under våren. Klicka här nedan för att beställa hem ditt test idag.

Nästa artikel