Fick hjälp med sin hälsa: ”Nu mår jag bättre än någonsin”

Att känna sig trött och orkeslös kan ha många orsaker och många gånger kan det kopplas till ens hälsa. Så var det för Mikaela och Tomas, som tack vare Werlabs fick svar på vad som låg bakom symtomen.

Alla har vi väl någon gång drabbats av trötthet och energibrist. Men om dina symtom inte går över kan det vara värt att kolla upp din hälsa.

För Mikaela var det precis så det startade – från att ha varit en energisk mamma till att inte längre orka leka med sina barn. Hon testade att äta mer vegetariskt, undvika gluten och ta extra järn och D-vitamin. Men inget hjälpte.

Då fick Mikaela tips om Werlabs. Företaget som erbjuder hälsotester genom blodprov. Mikaela beställde paketet Hälsokontroll XL för att få mer kunskap om sitt hälsotillstånd. Testet gav utslag på sköldkörtelhormon och vårdcentralen konstaterade hypotyreos.

”Jag känner att livet har återvänt och jag är så glad att jag hittade orsaken till den trötthet som legat som en våt filt över mitt liv de senaste åren. Nu mår jag bättre än någonsin och missar varken ett träningspass eller lek med barnen i onödan”, berättar Mikaela.

Idag fortsätter hon att göra regelbundna tester hos Werlabs för att ha koll på och följa sina värden.

”Ta eget ansvar för din hälsa och gör blodanalyser så vet du precis hur dina värden ligger till”, säger Mikaela.

Även Tomas sjukdom upptäcktes med ett blodprov. Han kände samma orkeslöshet som Mikaela och bokade tid på vårdcentralen. Han blev ordinerad vila några dagar, men tröttheten försvann inte. När han bestämde sig för att ta tag i problemet igen så fick han ta ett blodprov. Där upptäcktes problem med sköldkörteln och även Tomas diagnostiserades med hypotyreos, en sjukdom som är enkel att behandla med medicinering.

”Jag ser fram emot en framtid där jag kan ta kontrollen över min egen hälsa genom att köpa mina egna hälsotester och följa upp dem i min digitala journal. Det ligger en stor tillfredställelse i att kunna sköta och övervaka sin egen hälsa på egen hand”, säger Tomas.

Tack vare hälsokontrollerna fick Mikaela och Tomas reda på sina hälsotillstånd och kan nu leva sina liv utan trötthet och ovisshet. Gör som Mikaela och Tomas – ta tag i din hälsa med en hälsokontroll från Werlabs.

Nästa artikel