Så kan svenskar testa den norska hälsosuccén – kostnadsfritt*

Collagen Plus är speciellt utvecklat för leder och har gjort succé i Norden. Över 200 000 personer har redan testat och allt fler svenskar får upp ögonen för det norska kosttillskottet. Nu går dessutom att testa 60 dagar kostnadsfritt*.

En välfungerande kropp är ett måste för den som vill leva ett aktivt liv. Bra kost och rikligt med motion är självklart ett vinnande koncept, men många väljer att komplettera son vardag med kosttillskott.

Collagen Plus är ett bra tips för den som letar efter ett tillskott med omtanke för leder. Det har nämligen flera ingredienser som är bra för bland annat muskler och leder.

Collagen Plus innehåller C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning med betydelse för broskets och benens normala funktion, D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion och mangan som bland annat bidrar till att bibehålla normal benstomme. I kosttillskottet finns också kollagen typ I och II samt norsk virgin laxolja.

Det norska kosttillskottet har tagit hela Norden med storm och nu finns ett generöst erbjudande som gör att även svenskar kan testa – utan kostnad*.

Just nu går det nämligen att prova Collagen Plus kostnadsfritt* i två månader. Den som fyller i sina uppgifter via länken här betalar endast 79 kronor i porto för den första försändelsen, helt utan bindningstid. Den som tar del av erbjudandet får den norska succéprodukten hem i brevlådan och sparar hela 348 kronor.

En av alla nöjda kunder är Öystein Pettersen, som sysslat med brottning på hög nivå under större delen av sitt liv.

– Att träna och vara aktiv är helt avgörande för min livskvalitet. Jag måste säga att Collagen Plus är ett riktigt och enkelt val för mig, och jag säger det till alla som har en aktiv vardag, säger han.

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i brosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

*porto 79 kronor tillkommer.

Nästa artikel