5 skäl att använda Collagen Plus

Kollagen är ett viktigt protein som finns naturligt i kroppen – hela 70 % av brosket består av kollagen. Med stigande ålder avtar kollagenproduktionen i kroppen – lederna blir stela och huden utvecklar rynkor.

Vår kropp producerar naturligt kollagen, men med tiden minskar produktionen vilket leder till stela muskler och leder, rynkor och att kroppen blir mindre smidig. För att boosta kroppen tar många kosttillskott som innehåller ingredienser som är bra för muskler, leder och hud.

Collagen Plus är ett kosttillskott som är tillverkat och utvecklat i Norge och som innehåller kollagen. Just nu är det kostnadsfritt* att testa i 60 dagar. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att beställa Collagen Plus.

Här är fem skäl att ta Collagen Plus:

Ett av Nordens populäraste kosttillskott
Collagen Plus är ett av Nordens mest använda kosttillskott för muskler och leder. Hela 82 procent av de som använt Collagen Plus är nöjda med produkten**. Kosttillskottet har funnits i Norge sedan 2014 och över 200 000 personer har redan provat Collagen Plus.

Skräddarsytt för muskler och leder
Collagen Plus innehåller ingredienser som är bra för leder, brosk och muskler.

Utvecklat och producerat i Norge
Collagen Plus är utvecklat och producerat efter sträng farmaceutisk standard i Norge av Pharmatech – en av Skandinaviens ledande producenter av kosttillskott och hälsoprodukter.

Kvalitet till ett rimligt pris
Om man väljer att köpa Collagen Plus direkt via länken i artikeln blir priset lägre än om man köper produkten via en återförsäljare. Första 60 dagarna är kostnadsfria* och därefter kostar Collagen Plus bara 174 kronor i månaden.

Kostnadsfritt* för nya kunder
Just nu är det kostnadsfritt* att prova Collagen Plus i 60 dagar. Abonnemanget saknar bindningstid och köpkrav. Collagen Plus kundtjänst är alltid lätta att få tag på om det är något man vill ändra i sin prenumeration. Klicka på länken nedan för att påbörja provperioden.

*= Portokostnad på 79 kronor tillkommer.

**= Baserat på en kundundersökning från november 2019 https://collagenplus.no/artikler/undersokelse/

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i ledbrosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel