Norska hälsotrenden – därför älskar så många norrmän kollagen

Över 50 000 norrmän äter dagligen Collagen Plus. Ett kosttillskott med omtanke om lederna. Nu kan alla nya kunder testa Collagen Plus kostnadsfritt* i 60 dagar.

Tiotusentals norrmän har upptäckt kosttillskottet Collagen Plus. Ett norsktillverkat kosttillskott som är framtaget med omtanke om dina leder och kan tas dagligen.

Hans-Petter Kristiansen, 68 år, är en av alla norrmän som använder Collagen Plus. Han älskar att spela golf och är övertygad om att fysisk aktivitet är nyckeln till ett långt liv. En vän tipsade honom att testa Collagen Plus.

– Jag vet att andra golfare varit positiva till att ta kosttillskott, och när en vän berättade om sin upplevelse av Collagen Plus, litade jag på honom även om jag själv var lite skeptisk, säger Hans-Petter.

Det visade sig han inte hade något skäl att tvivla.

– De sista fyra åren har varit fina, och jag är på golfbanan så ofta jag kan och övar på den rätta svingen. Jag berättar min historia, för att jag vill sprida det goda budskapet – ge Collagen Plus en chans och du kommer inte att ångra dig!

Kollagen är ett protein som finns naturligt i hud, muskler, brosk och leder. Kollagenproduktion avtar med åldern och gör kroppen mindre smidig och lederna stelare. Collagen Plus innehåller ingredienser som är bra för brosk, leder och muskler. Fortsätt med det du tycker om – även efter pensionen.

Nu kan man som ny kund testa Collagen Plus kostnadsfritt* i 60 dagar. Efter den första provperioden levereras kosttillskottet till brevlådan var fjärde månad och man kan närsomhelst säga upp abonnemanget.

*= Porto på 79 kronor tillkommer

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i brosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel