Päivi, 65: ”Jag vill ha en välfungerande kropp”

Päivi, 65 år, lever ett aktivt liv och tar därför kosttillskottet Collagen Plus. Just nu kan man prova Collagen Plus kostnadsfritt* i 60 dagar.

Päivi Immonen är 65 år och lever ett aktivt liv med yoga, aquajogging, stavgång och mycket trädgårdsarbete. Hon älskar att laga mat och bjuder gärna över goda vänner på middag. Päivi vill gärna fortsätta med sina hobbies så länge som möjligt och för det krävs det bra muskler och leder.

– Jag nämnde en gång för min syster att jag vill hålla mig aktiv så länge som möjligt. Hon tipsade mig då om att jag borde prova Collagen Plus. Jag beställde produkten med en gång och det är jag väldigt tacksam för.

För Päivi är det viktigt att ha en välfungerande kropp så att hon kan ägna sig åt sina favoritaktiviteter – därför tar hon Collagen Plus. Collagen Plus är nu en del av hennes aktiva livsstil.

– Jag vill ha en välfungerade kropp. Då kan jag hålla mig aktiv så länge som möjligt.

Collagen Plus är ett kosttillskott med omtanke om lederna. Över 50 000 norrmän äter Collagen Plus varje dag och nu kan vi i Sverige testa det kostnadsfritt* i 60 dagar. Klicka på någon av länkarna i texten för att beställa Collagen Plus och kom igång redan nu.

*= Porto på 79 kronor tillkommer

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i ledbrosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel