Proffsbrottarens hälsoknep – tar Collagen Plus varje dag

När man blir äldre kan man känna att åldern börjar ta ut sin rätt – lederna knakar och musklerna orkar inte riktigt lika mycket som innan. Det är inte bara vi vanliga dödliga som känner av att kroppen åldras. Den norske före detta proffsbrottaren Öystein Davidsen tar Collagen Plus varje dag:
– Jag måste säga att Collagen Plus är ett riktigt och enkelt val för mig, och jag säger det till alla som har en aktiv vardag.

Öystein Davidsen är den norska proffsbrottaren som vunnit åtta guld och ett silver i de norska mästerskapen och två eftertraktade norska kungapokaler. Han var också tränaren bakom de norska OS-gulden i Seoul 1988 och Barcelona 1992. Nu är Öystein pensionär, men har inte lagt träningen på hyllan – idag är han fortfarande i högsta grad aktiv och njuter av att ta löpturer, spela golf, tennis och squash!

– Det betyder mycket för mig och mitt humör att jag kan hålla på med fysisk aktivitet. Att känna livsglädje och trivsel hänger ihop med en fungerande kropp, säger Öystein.

Efter många år som elitidrottare märks det på kroppen och Öystein har blivit allt mer medveten om sin kosthållning och hälsa. När Öysteins fru Ingebjörg föreslog att han skulle testa Collagen Plus valde han att prova även om han till en början var skeptisk.

– Efter fyra veckor märkte jag att Collagen Plus var rätt kosttillskott för mig. Tur att min fru var envis, för jag har inget tålamod.

Man behöver inte vara före detta proffsbrottare för att använda Collagen Plus. Nu kan man beställa en provperiod på 60 dagar helt kostnadsfritt*. Klicka på någon av knapparna i artikeln för att komma till erbjudandet.

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som används av över 50 000 norrmän varje dag. Det innehåller ingredienser som är skräddarydda för leder, brosk och muskler och är ett av Nordens mest använda kosttillskott för just muskler och leder. Hela 82 procent av de som använt Collagen Plus är nöjda med produkten**. 

*= Portokostnad på 79 kronor tillkommer.

**= Baserat på en kundundersökning från november 2019 https://collagenplus.no/artikler/undersokelse/

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i brosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel