200 000 nordbor har testat det norska kosttillskottet – prova du med

För att kunna leva ett aktivt liv är det viktigt att kroppen orkar hänga med. Ibland kan ett kosttillskott vara det där lilla extra som behövs för att man ska känna sig på topp. Collagen Plus är kosttillskottet som är populärt hos våra käcka grannar.

I vårt hurtiga grannland är Collagen Plus omtyckt. Hela 50 000 norrmän använder Collagen Plus varje dag. Den norska före detta proffsbrottaren Öystein Davidsen är bara en av alla de nöjda kunder som använder Collagen Plus varje dag.

– Att träna och vara aktiv är helt avgörande för min livskvalitet. Jag måste säga att Collagen Plus är ett riktigt och enkelt val för mig, och jag säger det till alla som har en aktiv vardag.

Collagen Plus är kosttillskottet med omtanke om muskler och leder. Det är både producerat och utvecklat i Norge och innehåller en unik sammansättning av norsk virgin laxolja, collagen typ I och II, mangan och vitamin C och D.

Nu kan man som ny kund testa kostnadsfritt* i 60 dagar, klicka på någon av knapparna i artikeln för att ta del av erbjudandet.

Det är inte bara norrmännen som har fastnat för Collagen Plus – 200 000 personer i Norden har redan testat och Collagen Plus är ett av Nordens populäraste kosttillskott för muskler och leder.

Collagen Plus med dess unika sammansättning av ingredienser är en del av många norrmäns aktiva livsstil. Nu kan kosttillskottet även bli en del av din livsstil. Testa Collagen Plus kostnadsfritt* i 60 dagar. Kicka på någon av knapparna i artikeln för att komma till erbjudandet.

*= Porto på 79 kronor tillkommer

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i brosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel