Bente, 63, tar Collagen Plus för att orka hänga med i barnbarnens tempo

Barnbarnen sätter för många en guldkant på vardagen. Men det är inte alltid kroppen orkar hänga med i barnbarnens tempo. Bente, 63 år, tar Collagen Plus för att vara aktiv tillsammans med sitt barnbarn.

Ungefär samtidigt som barnbarnen gör entré i ens liv börjar många känna av att kroppen åldras. Man är inte riktigt lika smidig i lederna och kroppen orkar inte lika mycket som tidigare. Det kan då bli svårt att klara av att hänga med i barnbarnens alla lekar.

Bente Mikkelsen, 63 år, från Näsöya i Norge är en av de som vill fortsätta utöva sina intressen och vara aktiv med sitt barnbarn.

– För mig är det meningsfullt att vara vital och aktiv, säger Bente.

Collagen Plus är speciellt framtaget med omtanke om den som vill fortsätta vara aktiv. Kosttillskottet innehåller kollagen typ l & ll, norsk virgin laxolja, mangan, samt C- och D-vitamin. Just nu får nya kunder prova Collagen Plus kostnadsfritt* i 60 dagar. Klicka på någon av länkarna i artikeln för att testa.

– Jag är bara 63 år och vet ju att jag inte blir yngre. På vintern tycker jag om att åka skidor med familjen och mina väninnor. Jag har fått jobba hårt för att kunna hänga med i spåret. Jag vill fortsätta njuta av skidturer i skog och mark och börjar tänka ännu mer på kosthållning, säger Bente.

Hon fick tips av sina väninnor att testa Collagen Plus, först var hon lite skeptisk men lät sig övertalas att testa. Efter att ha provat kosttillskottet under 7 månader gick hon från skeptisk till övertygad och nu tar hon Collagen Plus varje dag.

– Jag är överbevisad och måste säga att nu vågar jag inte sluta med Collagen Plus.

*= Portokostnad på 79 kronor tillkommer.

Faktaruta Collagen Plus

Collagen Plus är ett norskt kosttillskott som innehåller kollagen typ I och II, norsk virgin laxolja, mangan samt vitamin C och D.

Kollagen typ I och II finns naturligt i kroppen, typ I finns bland annat i senor, hud och hår och typ II finns i brosket.

C-vitamin bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benens normala funktion.

D-vitamin bidrar till att bibehålla normal ben- och muskelfunktion samt till ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor.

Mangan bidrar till att bibehålla normal benstomme och till bildning av bindväv, samt skydda cellerna från oxidativ stress.

Nästa artikel