Så gör du för att maximera din låneansökan

Att hitta det bästa företagslånet kan vara som att leta efter en nål i en höstack – det finns där, men är ibland näst intill omöjligt att hitta utan hjälp. Det är därför schyssta företag som Krea finns.

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Det finns många olika anledningar till att ta ett företagslån. Allra vanligast är företag som har planer på att expandera, men även nystartade företag som behöver hjälp på traven för att komma igång står för en betydande del av Sveriges företagslån.

Tyvärr kan mindre bolag ofta få svårt att få ett lån från storbankerna, trots att behovet är stort på den svenska företagsmarknaden. Jämförelsetjänsten Krea har därför blivit vägen framåt för många entreprenörer. Här får nämligen långivare tävla om att ge dig det bästa erbjudandet – utan kostnad för dig som kund.

Den här nya digitala tjänsten tar fram flera låneförslag baserade på hur den sökandes behov ser ut. På så sätt kan svenska företagare nu slippa alla tidskrävande fysiska möten med enskilda banker som kanske inte ens leder till någonting. Istället får man tid över till att få sin verksamhet att växa.

Allt man behöver göra är att fylla i en låneansökan på Kreas hemsida. Om man känner att man behöver hjälp och vägledning med sin ansökan är det bara att kontakta experterna på Kreas kundtjänst så jobbar ni tillsammans fram den perfekta låneansökan.

Ansökan är inte bindande på något sätt, utan man får istället upp till 21 olika låneförslag att välja mellan inom 24 timmar. Sedan väljer man bara det lånealternativ som passar bäst. I många fall har man sedan pengarna på kontot redan samma dag.

Tack vare att Krea skapar konkurrens om dig som kund erbjuder långivare alltid dig ett så bra erbjudande de kan. Det är inte ovanligt att man har fått nej flera gånger tidigare innan man testar Krea. Missa därför inte chansen att maximera din låneansökan – klicka på länken här under och se vad långivarna har att erbjuda dig.

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Nästa artikel