Drömidén kan bli verklighet – så hittar du rätt lån för ditt företag

Alla framgångsrika företag börjar med en bra idé och en smart planering. Men kanske krävs det även en smart investering innan succén kan bli verklighet?

Hitta ett lån som passar just dig och ditt företag – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea 

Oavsett hur perfekt affärsidé ett företag vilar på, eller hur noga och smart man har planerat, kommer man ofta till en punkt då man behöver mer kapital. Det är ett naturligt tecken på att företaget är på väg framåt, men bara behöver en extra knuff för att fortsätta växa.

Då finns alltid möjligheten att ta ett företagslån, till exempel för att verksamheten skall kunna starta eller utvecklas ytterligare. Det kan vara en investering i större varulager, en satsning på marknadsföring eller inköp av nytt material och utrustning. Säsongsbetonade verksamheter kan dessutom behöva extra personalstyrka under en tid.

Oavsett vilken anledning man har kan ett lån behövas för att kunna ta nästa steg. Det är en investering man som företagare gör för att vinna i det långa loppet. Tyvärr kan dock mindre och nystartade bolag få svårt att få ett lån från storbankerna, trots att behovet är stort på den svenska företagsmarknaden. Därför har det nu växt fram en ny kostnadsfri jämförelsetjänst som blivit allt mer populär bland svenska företagare.

Tjänsten heter Krea, och är så gott som unik i sitt slag tack vare att den låter långivarna tävla om att få ge ett lån till klienten. Det enda man behöver göra är att gå in på Kreas hemsida och fylla i en låneansökan. En ansökan som bara tar några minuter att göra och som är gratis. Ansökan är inte bindande på något sätt, utan man får istället förslag från upp till 21 långivare och därefter är det bara att välja det som passar bäst för ens egen situation.

På så sätt slipper man sitta i knät hos bankerna när man hamnar i möte direkt med dem. Istället kan svenska företagare få större valfrihet i låneprocessen igenom att vända sig till Krea. Missa därför inte chansen att göra den där investeringen som får företaget att växa – gör en låneansökan nu på Krea.se.

Hitta ett lån som passar just dig och ditt företag – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea 

Nästa artikel