Så fungerar den populära gratistjänsten för företag

Att driva ett företag är så enkelt att det känns som att strosa igenom paradiset. Nja, inte riktigt va? Resan mot en ännu bättre likviditet är sällan spikrak, men som tur är finns hjälpsamma tjänster som Krea där för en.

Ta chansen du också – se vad långivarna har att erbjuda ditt företag här.

Att hålla en balanserad ekonomi som företag kan vara lättare sagt än gjort. Många verksamheter har en långt mycket mer oförutsägbar vardag än att de kan räkna med samma utgifter och samma inkomster varje kvartal, vilket är helt normalt. Ibland kan till exempel ens kunder vara sena med fakturan samtidigt som man själv har löner och andra utgifter som behöver betalas ut direkt. Då kan ett mindre lån vara lösningen som får kassaflödet på banan igen, som man sedan kan betala tillbaka med enkelhet då de utställda fakturorna är betalda.

Samma situation kan uppstå om man har en säsongsbetonat verksamhet. Då kan man behöva extra kapital för att kunna ta in extra personal i början av högsäsongen, för att sedan betala tillbaka när den lukrativa perioden är över. För att inte tala om det allra vanligaste – en investering.

En smart investering i marknadsföring, bättre utrustning, större varulager eller ny kompetens är ofta exakt det som behövs för att växa. Oavsett storlek på företaget krävs ofta en finansiell skjuts för att sedan komma upp på nästa nivå där verksamheten blir ännu mer lönsam. Därför är det skönt att enkla digitala tjänster som Krea finns.

Om man funderar på att ta ett lån är det enda man behöver göra att surfa in på Kreas hemsida, ange hur mycket man vill låna och sedan se vad 21 olika långivare har att erbjuda. En ansökan är inte bindande på något sätt, utan man kan i lugn och ro välja vilket anbud som passar ens egen situation bäst. Sen är det bara och godkänna för att man ska få pengarna överförda – ofta redan samma dag.

Tack vare att Krea skapar konkurrens bland långivarna kan man som kund vara säker på att man får bästa möjliga lånevillkor. Dessutom är tjänsten helt gratis att använda och inte bindande. Därför är det inte konstigt att allt fler svenska företag har börjat vända sig till Krea – det naturliga steget för att förbättra sin likviditet.

Ta chansen du också – se vad långivarna har att erbjuda ditt företag här.

Nästa artikel