Kunderna hyllar nya supertjänsten för företag

Krea har på kort tid hjälp många svenska företag att ta det där sista viktiga steget mot framgång. Nu kliver många kunder fram och hyllar den kostnadsfria tjänsten. 
– På Kreas hemsida kunde vi snabbt och enkelt få flera lånealternativ och välja det bästa, säger Mathias Kilsvik på Kilsvik Entreprenad AB.

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Krea erbjuder en kostnadsfri jämförelsetjänst för företagslån. En tjänst som på kort tid blivit allt mer populär bland svenska företagare.

Som företagare surfar du helt enkelt in på Kreas hemsida och fyller där i en låneansökan, det går att låna upp till 5 miljoner kronor. Ansökan tar bara tar några minuter att göra och är helt gratis. Endast 1 UC tas under processen. 

Ansökan är inte bindande på något sätt, utan man får istället förslag från över 20 långivare och därefter är det bara att välja det som passar bäst för ens egen situation. Efter att man har skrivit på avtalet kan man ha pengarna på kontot redan samma dag.

En av alla företagare som har använt sig av Krea är Mathias Kilsvik. Han har bara gott att säga om tjänsten:

– Vi behövde ett företagslån för att utöka vår produktion av våra prefabricerade hus. På Kreas hemsida kunde vi snabbt och enkelt få flera lånealternativ och välja det bästa, säger Mathias på Kilsvik Entreprenad AB.

 

För Symed Care AB handlade det om ett startkapital – och även där kom Krea väl till hands. 

– Vi behövde startkapital för kontorsmaterial och medicinsk utrustning när vi öppnade vår nya vårdcentral. Vi sökte ett lån på krea.se och fick snabbt bud på den summan vi sökte, säger Stefan Malmsten, Symed Care AB

Även på Trustpilot har det kommit in många positiva kundomdömen om Krea, bland annat från Patrik Persson. 

– Mycket enkelt att fylla i ansökan, och snabbt svar från många banker, samt att det framgick tydligt vad och hur mycket ränta och amortering det skulle bli i månaden.

Gör som flera andra svenska företag – använd Krea för att ta ditt företag till nästa nivå. 

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Nästa artikel