Företagare: Nå över 20 långivare med endast 1 kreditupplysning

Många svenska företag har hittat till Krea – och det är enkelt att förstå varför. Via Kreas smarta tjänst når man nämligen över 20 långivare och banker med endast 1 kreditupplysning.

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Ett lån kan vara det där sista lilla som behövs för att verksamheten ska ta nästa steg och bli en framgångssaga.

Men att navigera rätt bland alla långivare och banker är inte det enklast. Därför är det tur att enkla digitala tjänster som Krea finns.

Att många svenska företagare har vänt sig till Krea är inte så konstigt när man kollar närmare på vad de erbjuder. Krea är till att börja med en helt kostnadsfri tjänst online, som hjälper dig att jämföra och hitta rätt företagslån för just dina behov och situation.

På deras hemsida fyller man enkelt och smidigt i hur mycket man vill låna, upp till 5 miljoner kronor, sedan tar Krea över jobbet.

Över 20 långivare och banker återkommer sedan med sina låneförslag, och du kan i lugn och ro gå igenom vilket som passar dig bäst.

Ytterligare en stor fördel är att under hela processen så tas det bara 1 kreditupplysning. Över 20 banker och långivare tar del av informationen som registreras, men det registreras alltså  endast 1 kreditupplysning på ditt företag och 1 kreditupplysning på dig om du är borgensman. Detta är möjligt eftersom Krea har ett samarbete med UC – som i sin tur innebär att flera långivare kan ta del av samma kreditupplysning.

Då det endast är en UC förfrågan som görs påverkas inte borgensmannens eller ditt företags kreditvärdighet. Om det däremot gör många under samma period kan det ha motsatt effekt, och således påverka borgensmannens eller företagets kreditvärdighet. Därför är det en smart idé att använda sig av Kreas kostnadsfria tjänst för jämförelse av företagslån.

Hitta rätt lån för dig – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Nästa artikel