Bud från 21 långivare – här är allt du behöver veta

Glöm tiden då man behövde sitta i tidskrävande möten hos storbankerna. Nu kan svenska företag välja sina lånevillkor själva.

Ta reda på vilket lån du kan få – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Många svenska företag, oavsett storlek, är ofta i skedet då de bara behöver göra en smart investering för att kunna ta nästa steg. Att få ett lån som passar ens behov är dock lättare sagt än gjort. Därför är det tur att nya jämförelsetjänster som Krea finns. Med tre enkla steg kan man få pengar på kontot – utan att ens ha lämnat kontoret.

Steg 1: Surfa in på Kreas hemsida. Där fyller man bara i hur mycket man vill låna och när man vill betala tillbaka. Sedan är det bara att legitimera sig med bank-ID för att ens ansökan ska skickas vidare till 21 långivare. Självklart kostar detta ingenting och är inte heller bindande på något sätt.

Steg 2: På vardagar dröjer det oftast inte mer än 24 timmar innan det är dags att välja och vraka mellan alla erbjudanden. Tack vare att Krea skapar konkurrens om kunderna kan man vara säker på att få de bästa förutsättningarna för ens företag. Som kund är det sedan bara att jämföra, tänka och bestämma sig för det som passar bäst.

Steg 3: I sista steget återstår bara att skriva på lånehandlingarna. I många fall kommer pengarna in på kontot redan samma dag.

Med en så snabb och enkel låneprocess får man mer tid till det viktigaste – att få sin verksamhet att växa. Därför väljer allt fler svenska företag nu att skippa krånglet och istället se vad långivarna har att erbjuda dem. Enklare blir det inte.

Ta reda på vilket lån du kan få – gör en kostnadsfri låneansökan hos Krea nu.

Nästa artikel