Tre enkla steg – så fungerar den smarta kredit-appen

Automatiserad ansökningsprocess, trygga köp online och en personlig, flexibel avbetalningsplan – det är vad Holm Banks digitala kredit-app lovar. Det är dessutom enkelt att komma igång med det smarta kreditkortet i mobilen.

Skaffa ett digitalt kreditkort i mobilen – ladda ner Holm-appen här.

Holm Banks innovativa betalningslösning lanserades i Sverige tidigare i år. Syftet är att erbjuda en kreditkortslösning som är bekvämare, enklare och mer personligt anpassad än de traditionella plastkorten. Allt sköts i mobil-appen där man får en tydlig överblick och full kontroll över ens ekonomi.

Klicka här för att ansöka om det digitala kreditkortet i mobilen – upp till 150 000 kr kredit.

Så här går det till:

Steg 1: Ladda ner Holm-appen

För att komma igång behöver man först ladda ner Holm-appen i mobilen. Den fungerar på både iOS och Android och finns att hitta i AppStore eller Google Play

Steg 2: Ansök om kreditbelopp och godkänn avbetalningsplanen

När appen finns redo på mobilen är det bara att logga in med Bank ID för att komma igång. Nu kan man ansöka om ett kreditbelopp mellan 5 000 – 150 000 kronor och sätta upp sin personliga avbetalningsplan. Den är otroligt flexibel med avbetalningsalternativ på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader, så kan enkelt anpassas utefter ens egen ekonomiska situation.

Steg 3: Få tillgång till det digitala kreditkortet

När kreditansökan blivit godkänd får man tillgång till ett digitalt kreditkort från Mastercard som är giltigt i sju dagar. Hela processen från nedladdning till att man kan börja utnyttja krediten sker smidigt direkt i mobilen. När allt gått igenom är det digitala kortet redo att användas för köp på nätet.

Kom igång: Ladda ner Holm-appen och ansök om ett digitalt kreditkort här.

Nästa artikel