Tips! Så shoppar du smart under Black Friday-helgen

När priserna pressas under en av årets största rea-helger passar många på att göra lite större inköp. Det är även ett guldläge att kickstarta julklappshandeln då priserna blir riktigt attraktiva. Med Holm Bank kredit-app kan man dessutom handla nu, men betala över upp till 60 månader.

Black Friday tips! Ansök om upp till 150 000 i kredit här – beviljad kreditsumma kan föras över till bankkontot

Kombinationen av Black Friday och Cyber Monday utgör en av årets största shoppinghelger. Den infaller i slutet av november, precis när julhandeln börjar komma igång. Med flera stora och små inköp på kort tid kan man lätt överskrida budgeten snabbare än vanligt. För att undvika att överbelasta ekonomin under en dyr tid på året är ett smart tips att sprida ut betalningarna över en längre tid. Holm Banks flexibla kredit är ett bra alternativ för detta.

Genom Holm Banks kredit-app kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor. Banken sätter sina kunder i fokus och vill erbjuda en flexibilitet och smidighet utöver det vanliga. Därför kan man skräddarsy sitt eget kreditupplägg och välja att få den beviljade summan utfärdat på ett digitalt kreditkort som går att använda till att shoppa på nätet, eller så kan man föra över kreditsumman till sitt vanliga bankkonto.

Flexibiliteten betyder även att man som kund får sätta sin egen avbetalningsplan på 3 – 60 månader. Så man kan anpassa den utefter den personliga ekonomiska situationen. Med Holm Bank slipper man också långa krångliga processer och möten då allt sker direkt i appen. För att logga in och använda den digitala kredit-appen krävs BankID. Internetköp med det digitala kreditkortet görs säkra med en 3D Secure-kod.

Black Friday tips! Ansök om upp till 150 000 i kredit här – beviljad kreditsumma kan föras över till bankkontot

Nästa artikel