Smarta kredit-knepet: Så kan man sätta sin egen avbetalningsplan

Med ett enkelt knep kan man få mer inflytande över sina kreditbetalningar och underlätta vardagsekonomin. Att ansöka om kredit genom Holm Banks kreditkort-app betyder att man får ett flexibelt upplägg och själv kan välja hur lång återbetalningstiden blir.

Ansök om 5 000 – 150 000 i kredit och välj din egen avbetalningsplan HÄR.

Flexibilitet är normalt sett inte det första order man tänker på i samband med krediter. Men följer man det här smarta knepet kan man få ett digitalt kreditkort med flera fördelar som tagits fram speciellt för att öka flexibiliteten för kunderna.

När man ansöker om kredit hos Holm Bank får man möjligheten att själv bestämma hur lång återbetalningstiden blir. Det är guld värt att kunna skräddarsy en avbetalningsplan som passar den personliga ekonomiska situationen.

Ansök om 5 000 – 150 000 i kredit och välj din egen avbetalningsplan HÄR.

Allt man behöver göra för att komma igång är att ladda ner Holm Banks kreditkort-app där man kan ansöka om 5 000 – 150 000 kronor. Ansökan görs direkt i appen och det är i samband med den man sätter sin personliga avbetalningsplan på 3 – 60 månader.

Som om det inte var flexibelt nog! Man kan utnyttja krediten genom att betala på nätet med det digitala Mastercard-kortet, men dessutom går det att föra över den beviljade kreditsumman till sitt ordinarie bankkonto.

Ladda ner Holm-appen HÄR för att ansöka om en flexibel kredit på 5 000 – 150 000 kronor

Nästa artikel