Detaljen många missar – så kan man få en mer flexibel kredit

Man behöver inte känna sig låst i krångliga villkor och kompromisslösa återbetalningsplaner. Väljer man rätt kreditgivare kan man få en mer flexibel kredit där man själv har större inflytande på upplägget. Det innovativa digitala kreditkortet från Holm Bank erbjuder just denna typ av flexibilitet och kan anpassas utefter den individuella ekonomin.

5 000 – 150 000 med personlig avbetalningsplan – ansök om Holms flexibla kredit här!

Att hitta ett kreditalternativ som passar den personliga situationen kan vara lättare sagt än gjort. Men det många fortfarande inte känner till är att det finns en bank som utformat sin kredittjänst just utefter kundernas behov av flexibilitet.

Holm Banks kreditkort är en helt digital tjänst där man kan ansöka om 5 000 – 150 000 kronor direkt i Holm-appen. En av de största fördelarna med den här kreditlösningen är att man som kund själv får bestämma i vilken takt man vill betala tillbaka pengarna. De har nyligen utökat tidsspannet, så i skrivande stund kan man välja en återbetalningsplan på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Här kan du ansöka om 5 000 – 150 000 kronor med flexibel avbetalningsplan

Holm-appen

När krediten beviljats finns den tillgänglig att använda i sju dagar, men oavsett den totala summan betalar man i slutändan bara ränta på den delen av krediten som använts.

Det digitala kreditkortet som utfärdas i Holm-appen
kan användas för att shoppa på nätet, men efter att ha lyssnat på kundernas önskemål, går det nu dessutom att föra över kreditbeloppet till sitt personliga bankkonto. Vilket betyder att man kan använda krediten i till precis det man behöver, oavsett om det är inköp eller räkningar som ska betalas.

För att ansöka om Holms digitala Mastercard kreditkort ska man vara myndig, folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.

Ladda ner Holm-appen för att komma igång! 5 000 – 150 000 kronor med flexibel avbetalning

Nästa artikel