Tips! Så hanterar du ekonomin efter semestern

När semesterkänslan kommer igång är ekonomin det sista man vill tänka på. Men sätter man en budget, håller koll på utgifterna och har en personligt anpassad avbetalningsplan, behöver inte sommarspenderingen sätta press på vardagsekonomin.

Ansök om upp till 150 000 i kredit med en flexibel avbetalningsplan på 3 – 60 månader. Ladda ner Holm-appen här!

Holm Banks digitala kreditkort gör det smidigare att hantera ekonomin efter semestern. I kredit-appen kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor i kredit och sätta upp en flexibel avbetalningsplan som passar den personliga situationen. Man kan välja att sprida ut återbetalningarna över 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Kom igång med det digitala kreditkortet idag. Ladda ner Holm-appen här för att ansöka om upp till 150 000 kronor i kredit

I appen får man en bra överblick på alla köp man gjort med det digitala kreditkortet och kan hålla koll på avbetalningar och resterande kredit.

En annan stor fördel är att man dessutom kan föra över det beviljade kreditbeloppet till sitt ordinarie bankkonto. Då kan man använda pengarna till precis det man behöver –fakturabetalningar eller köp i fysiska butiker och restauranger.

Ansök om upp till 150 000 i kredit här – beviljad kreditsumma kan föras över till bankkontot

Nästa artikel