Så här kan du få upp till 150 000 i kredit – direkt i mobilen!

Ibland kan man behöva utöka finanserna – antingen inför ett köp online, eller för att betala en faktura veckan innan lönen kommer in på kontot. Med Holm Banks digitala kredit-app kan man ansöka om kredit på upp till 150 000 direkt i mobilen.

Slipp krångliga kreditansökningar – ladda ner Holm-appen och ansök om 5 000 – 150 000 direkt i mobilen

Det är inte ovanligt att hamna i en situation där man behöver kredit inför ett större inköp eller en oförutsedd utgift. Då vill man hitta en transparent lösning utan dolda avgifter.

I Holms kredit-app kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor i kredit utan dolda avgifter. Hela ansökningsprocessen sker i appen, där man även har full koll på sina avbetalningar.

Ladda ner Holm-appen och ansök om upp till 150 000 i kredit. Välj mellan ett digitalt kreditkort eller ett lån som förs över till bankkontot

För att ansöka om kredit behöver man vara myndig, ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Uppfyller man de kraven kan man göra en ansökan i Holms kredit-app.

Upplägget är flexibelt, man kan välja mellan ett 7-dagars digitalt kreditkort för näthandel eller ett lån som förs över till ditt bankkonto. Dessutom kan man själv välja sin egen avbetalningsplan på upp till 60 månader!

Klicka här för att ansöka om en flexibel kredit, utan dolda avgifter. Välj mellan ett digitalt kreditkort eller ett lån som förs över till ditt bankkonto

Nästa artikel