Det ska du tänka på när du ansöker om kredit

När du ska ansöka om kredit är det viktigt att ha koll detaljerna innan du väljer kreditgivare. Hos Holm Bank är de måna om sina kunder och uppmanar alla att läsa igenom det finstilta ordentligt innan en ansökan görs. Här är tre viktiga punkter att tänka på.

Här kan du ansöka om upp till 150 000 i kredit med personligt anpassad avbetalningsplan 1. Avbetalningsplanen Ofta går det här inte att påverka själv i någon större grad, den sätts av kreditgivaren. Men det är viktigt att se till att man hittar en avbetalningsplan som passar den personliga situationen, så man inte överbelastar vardagsekonomin framåt. För att få en mer flexibel avbetalningsplan är Holm Bank ett utmärkt val. De låter kunden själv bestämma hur snabbt krediten ska betalas tillbaka med alternativ på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

2. Inga dolda avgifter Extra avgifter man inte räknat med är inget man vill dra på sig. Därför är det viktigt att dubbelkolla det finstilta, så man slipper en tråkig överraskning. Använder man sig av Holms kreditkort-app finns det inga dolda avgifter, och man betalar bara ränta på den delen av krediten som faktiskt används, inte på hela det beviljade beloppet.

Ansök om upp till 150 000 i kredit här – beviljad kreditsumma kan föras över till bankkontot 3. Digital säkerhet När man fyller i sin personliga information och hanterar krediter i mobilen är den digitala säkerheten en viktig punkt. Därför har Holm-appen flera sätt att verifiera kundernas identitet både vid inloggning och när ett köp görs. Man loggar in med BankID och onlineköp bekräftas med en 3D Secure-kod.

Ladda ner Holm-appen HÄR för att ansöka om flexibel kredit. 5 000 – 150 000 kronor med personlig avbetalningsplan

Nästa artikel