Tips till mellandagsrean! Nya app gör det smidigare och mer flexibelt att shoppa på nätet

Ska man klicka hem sina rea-köp på nätet är ett hett tips att använda Holm Banks digitala kreditkort. Det underlättar både när det gäller betalning och att hålla koll på alla köp.

Ansök om upp till 150 000 i kredit – betala av på 3 – 60 månader. Kom igång här!

Just nu är mailkorgen full med erbjudanden och e-handlare översvämmar sociala medier för att locka till just sin mellandagsrea. Vi är många som gärna tar tillfället i akt att shoppa när priserna sjunker, men med många köp på kort tid kan det lätt bli krångligt att hålla reda på ekonomin.

Då kan en tjänst som Holm Banks digitala kreditkort i mobilen hjälpa. Den nya appen lovar inte bara säkra köp på nätet (med både Bank ID och tvåstegsverifiering med 3D Secure), den erbjuder dessutom ett mer flexibelt sätt att betala för sina köp.

Den största fördelen är att man kan sätta en personlig avbetalningsplan som anpassas utefter kreditsumman och den ekonomiska situationen. Man väljer alltså själv om man vill betala tillbaka över 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Shoppa smidigare på nätet med Holm Banks kreditkort-app. Ladda ner appen här!

Ränta betalas bara på faktiska inköp, hela den beviljade kreditsumman måste med andra ord inte användas. Den nollställs efter sju dagar om inte hela beloppet har spenderats.

Appen erbjuder dessutom en bra överblick över den ekonomiska situationen, där man enkelt kan hålla koll på alla sina köp, tillgänglig kredit, räntesatser och återbetalningar.

För att komma igång laddar man enkelt ner Holm-appen från Google Play eller AppStore, sen kan man göra en ansökan om 5 000 – 50 000 i kredit. Så fort summan beviljas är beloppet tillgängligt att shoppa för på nätet under en sjudagarsperiod via ett digitalt Mastercard.

Ansök om upp till 150 000 i kredit – betala av på 3 – 60 månader. Kom igång här!

Nästa artikel