Smarta knepet inför julhandeln – så hanterar du ekonomin under shoppinghögtiden

Jul och nyår är en av de mysigaste tiderna på året – men också en av de dyraste. Klappar, julmat och fester gör att kostnaderna snabbt skjuter i taket. Men med Holm Banks flexibla kreditlösning kan du fixa julhandeln och smidigt betala i den takt det passar dig.

Ansök om upp till 150 000 i kredit – betala av på 3 – 60 månader. Kom igång här!

Med många utgifter på kort tid kan julen ofta bli ett ekonomiskt stressmoment som sätter press på både humöret och bankkontot. Men det finns ett smart knep som gör det lättare att hantera den finansiella bördan julhandeln kan föra med sig.

Holm Banks digitala kreditkort gör det smidigare att hantera ekonomin under julen. Med deras app kan man ansöka om mellan 5 000 – 150 000 kronor i kredit och sätta upp en flexibel avbetalningsplan som passar den personliga situationen. Man kan välja att sprida ut återbetalningarna över 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Shoppa julklapparna nu – betala när det passar dig! Kom igång med Holm Banks digitala kreditkort-app här.

Själva ansökningsprocessen är automatiserad och smidig – allt sker direkt i appen. Där får man även en bra överblick över alla sina inköp, räntesatser och återbetalningar, så det är lättare att hålla koll på julbudgeten.

Andra fördelar med kreditkort-appen är att man inte behöver använda hela det beviljade beloppet. Det är tillgängligt att handla för i sju dagar och i slutändan betalar man bara ränta på faktiska inköp. Dessutom påverkar man inte sin kreditvärdighet hos Upplysningscentralen (UC) när man gör en kreditansökan hos Holm Bank, eftersom de istället utför alla kreditupplysningar genom Creditsafe och Bisnode.

Shoppa julklapparna nu – betala när det passar dig! Ansök om 5 000 till 150 000 i kredit här.

Nästa artikel