Så vill Holm Bank förändra kreditvärlden – fokus på transparens och flexibilitet

Innovativa Holm Bank vill skaka om kreditvärlden och leda den framåt med ett smidigt digitalt och kundfokuserat kreditkort. Deras mobila lösning ger kunderna en mer flexibel vardagsekonomi genom ett transparent koncept utan dolda avgifter eller krångliga villkor.  

Ladda ner Holm-appen här och ansök om upp till 150 000 i kredit med flexibel avbetalning på 3 – 60 månader

Holm Bank har förstått att svenskarna saknat ett smidigt mobilt kreditalternativ med en ansvarsfull, transparent modell som går att lita på. Därför utvecklade de sitt digitala kreditkort i mobilen, som fått ett riktigt positivt mottagande på den svenska marknaden.

– Vi ser transparens som en självklar del av ansvarsfull finansiering. Vi tycker att kunderna har rätt att veta vad de skriver under på. Inga otrevliga överraskningar eller dolda avgifter i efterhand, säger Roul Tutt som är affärsutvecklingschef på Holm Bank.

Viktigt för banken är att kunna erbjuda sina kunder mer flexibilitet med ett upplägg som kan anpassas utefter den personliga ekonomin. När man laddat ner Holm-appen kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor i kredit och själv välja hur man vill planera avbetalningen – på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Flexibelt och transparent! Upp till 150 000 i kredit med personligt anpassad avbetalning. Ladda ner Holm-appen här.

Att kunden kommer först är för Holm Bank en självklarhet som driver utvecklingen av kredittjänsten framåt.

– Konsumentbeteende spelar en viktig roll. Produkten är till för konsumenten, inte tvärtom. Svenskar är vana användare och förväntar sig smidiga digitala lösningar, så vi skapade en produkt som matchar det behovet, förklarar Roul Tutt.

Från nedladdning till ansökan och återbetalning, hela processen är helt automatiserad och allt sköts direkt i appen. Här får man även en enkel överblick över alla inköp, ränta, kreditbelopp och kommande återbetalningar.

Ladda ner Holm-appen här och ansök om upp till 150 000 i kredit med flexibel avbetalning på 3 – 60 månader

Nästa artikel