Så shoppar du smartare på nätet

Många e-handlare erbjuder sina egna avbetalningsplaner eller fakturor. Men en ny digital tjänst har valt att göra det hela smidigare – genom att samla alla onlineköp på ett och samma ställe. Det ger en bättre översikt, mer flexibel avbetalning och endast en månadsfaktura.  

Shoppa smartare på nätet – kom igång med Holms digitala kreditkort här.

Att klicka hem varor på nätet är nuförtiden närmast en självklarhet. För att få full koll på sina köp finns den nya digitala tjänsten från Holm Bank. Med ett mål att göra folks vardagsekonomi mer flexibel har de skapat en innovativ kredit-app som erbjuder ett smartare sätt att shoppa på nätet.

I appen kan man ansöka om ett kreditbelopp mellan 5 000 – 150 000 kronor som blir tillgängligt på ett digitalt Mastercard i sju dagar. Kortet kan användas för de flesta typer av köp på nätet. När tiden löpt ut nollställs kvarvarande kreditbelopp och man får en personligt anpassad amorteringsplan som betalas via månadsfaktura. Ränta betalar man bara på faktiska inköp och man kan själv justera amorteringsperioden utefter den egna situationen.

Shoppa smartare på nätet – kom igång med Holms digitala kreditkort här.

En av fördelarna som gör Holms digitala kreditkort så användarvänligt är att man får en bra överblick över alla sina inköp i appen. Här får man dessutom en helhetsvy av den ekonomiska situationen med räntesatser, avbetalningar och tillgänglig kredit. Det gör det smidigare att planera budget och hålla koll på hur mycket man spenderar. Dessutom är det ett tryggt sätt att handla på nätet eftersom tjänsten kräver både BankID och tvåstegsverifiering med 3D Secure.

Trygga online-köp med upp till 150 000 i kredit – ladda ner Holm appen här.

Nästa artikel