Så kan du få en bättre semesterbudget

Årets semestersäsong är äntligen runt hörnet. Vill man fixa en mer flexibel budget inför ledigheten är Holm Banks kreditkort-app en smidig lösning. Den beviljade krediten kan användas för betalning online, men det går dessutom att föra över beloppet till sitt ordinarie bankkonto.

Utöka årets semesterkassa med Holms kreditkort-app. Ladda ner och kom igång här!

Det ser ut att bli en semester på hemmaplan även i år, och som tur är älskar vi svenskar att semestra i vårt eget land. Med hav och sjöar att bada i, fjäll att vandra och mysiga city-weekends i Stockholm och Göteborg är allt vi hoppas på ett riktigt toppväder och en bra semesterkassa.

Budgeten är lyckligtvis något man själv kan påverka genom att spara eller att använda sig av kreditlösningar. Ett av de mest flexibla kreditalternativen i Sverige är Holm Banks kreditkort-app. Där kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor och själv välja i vilken takt man vill betala tillbaka beloppet – 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. På så vis kan man anpassa återbetalningsperioden på ett sätt som passar den personliga ekonomin.

Ansök om upp till 150 000 i kredit här – beviljad kreditsumma kan föras över till bankkontot

Hela processen sker direkt i Holm-appen. När krediten beviljas får man i appen direkt tillgång till ett digitalt Mastercard kreditkort som går att använda för betalningar på nätet. Det är till exempel perfekt att använda till bokning av tåg, flyg och boende.

Den beviljade krediten går dessutom att föra över till sitt personliga bankkonto. Vilket betyder att man också har möjligheten att använda pengarna till betalningar direkt från sitt ordinarie konto.

Utöka årets semesterkassa med Holms kreditkort-app. Ladda ner och kom igång här!

Nästa artikel