Recension: Allt du vill veta om Holm Banks nya kreditkort-app

Det smarta digitala kreditkortet i mobilen lanserades på svenska marknaden tidigare i år. Målet är att erbjuda ett innovativt, modernt alternativ till de klassiska kreditkorten och ge folk mer ekonomisk flexibilitet. Här är allt du behöver veta om Holm Banks kreditkort-app.

Så skaffar du det digitala kreditkortet i mobilen – klicka här för att ladda ner.

Så funkar det
Att komma igång är riktigt smidigt. Allt man behöver göra är att ladda ner Holm-appen från AppStore eller Google Play. Sen är det bara att skapa ett konto och skicka in en ansökan på mellan 5 000 – 150 000 kronor kredit. Hela processen är automatiserad och sker i appen. När beloppet beviljas utfärdas även kreditkortet från Mastercard direkt i mobilen.

Återbetalning
En av de stora fördelarna med Holm Banks digitala kreditkort är just flexibiliteten i återbetalningen. Man kan själv anpassa perioden utefter den personliga ekonomin och välja att betala tillbaka över 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. Man behöver heller inte använda hela det beviljade kreditbeloppet, ränta betalar man i slutändan bara på de faktiska inköpen.

Kreditupplysning
Holm Banks kreditkort-app använder inga uppgifter från Upplysningscentralen (UC), vilket betyder att en ansökan hos Holm Bank inte påverkar ens kreditvärdighet. Istället samarbetar de med Creditsafe och Bisnode som utför alla deras kreditupplysningar.

Ansök om upp till 150 000 kr kredit här – utan att påverka din kreditvärdighet hos UC.

Säkerhet
Det krävs både Bank ID och tvåstegsverifiering med 3D Secure. Dessutom måste varje köp verifieras.

Omdöme

Ett smidigt och säkert betalningsalternativ som ger vad det lovar – ett mer personligt anpassat kreditkort som kan göra vardagsekonomin lite mer flexibel.

Framtidens betalningslösning är ett digitalt kreditkort i mobilen – ansök om kredit och kom igång här!

Nästa artikel