Nya smarta kreditkortet – för dina köp online

Vi shoppar på nätet mer än någonsin. Men att leta fram kortet och hålla reda på alla olika betalningar känns ofta omständligt. Nu lanserar Holm Bank ett nytt smart kreditkort för köp online som gör det hela bekvämare, smidigare och tryggare. 

Ansök om upp till 150 000 kronor kredit direkt i mobilen – ladda ner appen här för att komma igång.

Vi shoppar genom telefonen och datorn mer än i butik och har lämnat kontanterna bakom oss. Nästa naturliga steg är att låta plastkorten ligga och samla sina betalningar på ett och samma ställe digitalt. Frågar man Holm Bank är det här en självklar lösning för framtiden. Det är också precis vad deras nya smarta digitala kreditkort erbjuder.

Konceptet är enkelt. Istället för att ha ett kreditkort i plånboken så har man det digitalt i mobilen. Man börjar med att ladda ner en app från Holm Bank och genom den kan man sen direkt ansöka om mellan 5 000 – 150 000 kronor kredit.

Shoppa smidigare online – ladda ner appen här och skaffa Holms smarta digitala kreditkort.

Hela processen är automatiserad och smidig. När beloppet beviljats har man genast ett digitalt kreditkort från Mastercard i mobilen. Kortet är giltigt i sju dagar, under tiden är det bara att köra på med att shoppa på nätet. Har du pengar kvar när tiden löpt ut nollställs krediten och du betalar bara ränta på de köp du faktiskt gjort.

När man använder Holms digitala kreditkort samlas alla onlineköp på ett och samma ställe. Man får på så sätt en enkel överblick på hela ekonomin och kan hålla koll på avbetalningsplaner, tillgänglig kredit och räntesatser direkt i mobilen.

Byt ut plastkortet mot Holms smarta digitala kreditkort i mobilen. Ladda ner appen här för att komma igång.

Nästa artikel