Nu blir Holms digitala kreditkort ännu mer flexibelt

Sen Sverige-lanseringen sommaren 2020 har Holms digitala kreditkort i mobilen snabbt vuxit i popularitet. Det är uppenbart att svenskarna gillar den smidiga och flexibla sjudagarskrediten. Har man överbliven kredit när kortet löpt ut kan man nu ansöka om kortet igen – vilket bara gör Holm-appen ännu mer flexibel!

Upp till 150 000 i flexibel kredit med personlig avbetalningsplan. Ladda ner Holms kreditkort-app här!

Det är lätt att förstå varför Holms kredittjänst blivit så populär. Från appnedladdning till den sista avbetalningen är den automatiserade processen otroligt smidig – allt sker direkt i mobilen!

Många fördelar gör det innovativa kreditkortet till ett smidigt val för personer som vill ha en mer flexibel budget. Bland annat den personligt anpassade avbetalningsplanen, säkra köp på nätet och vänliga påminnelser när det är dags att betala.

Klicka här för att komma igång med Holm-appen och ansök om upp till 150 000 i kredit

Kreditkort-appen har gjort sig känd för att sätta konsumenten först med personligt anpassade lösningar. Efter att ha lyssnat på kundernas feedback tar nu Holms digitala kreditkort ett till kliv framåt för att bli ännu mer flexibelt.

– Baserat på kundernas önskemål har vi nyligen utvecklat möjligheten at återansöka om kortet. Med den funktionen kan man utnyttja kreditgränsen även efter att det ursprungliga kreditkortet löpt ut, förklarar Roul Tutt som är affärsutvecklingschef på Holm Bank.

­Holm Bank har från start satt kunderna först och för att hjälpa dem att undvika en överanvändning av kreditkort och kontrollera sina finansiella skyldigheter, är Holms kreditkort bara giltigt i sju dagar.

– Tjänsten gör att kunderna nu har möjlighet att närsomhelst ansöka om ett nytt kort när ett större inköp behövs, och betala tillbaka i den takt som passar kunden, säger Roul Tutt.

Har man inte använt hela det beviljade beloppet efter sjudagarsperioden löpt ut kan man nu alltså ansöka om ett nytt kort med ett förnyat kreditbelopp. När man shoppat färdigt uppdateras avbetalningsplanen så att man får en kombinerad avbetalning för båda perioderna.

Ansök om upp till 150 000 flexibel kredit i sju dagar men personlig avbetalningsplan. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel